Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Январь » 26 » Рогачов: Такого ще не було в моїй кар’єрі…
00:47
Рогачов: Такого ще не було в моїй кар’єрі…
Підготовка до чемпіонату Європи вийшла на завершальний стадію. Збірна України останні приготування до турніру проводить в Конче-Заспе.
Саме тут наставники і назвуть остаточний склад на чемпіонат Європи. Тобто, зараз ні в кого не має стовідсоткової впевненості у тому, що він поїде на змагання в Хорватію.

В Конче-Заспе будемо вивчати наших суперників по групі. Іспанці, впевнений, представлення не потребують. Це ж фаворит будь-якого турніру. Але нічого, чим сильніший суперник, тим цікавіше. Словенію можна назвати стійким опонентом. Нам доведеться серйозно попрацювати над тим, щоби вийти з групи і вирішувати подальші завдання. Безумовно, ми ще наших суперників детально будемо розбирати і вивчати їхні сильні та слабкі сторони, знайомитися із усіма виконавцями.               

Як ви знаєте на попередньому етапі ми взяли участь в міжнародному турнірі в Баку. Приємно, що на цих змаганнях нам вдалося здобути три перемоги і, що дуже важливо, нарешті змогли обіграти команду Азербайджану. Зрештою, не важливих перемог не буває. Тому радіємо усім нашим звитягам. Можна сказати, що турнір в Баку був важливим етапом підготовки до чемпіонату Європи.

Взагалі, кінець 2011-го року і початок 2012-го був дуже інтенсивним. Було багато поїздок зі збірною. Навіть не пригадую, коли ще доводилося за такий короткий час проводити так багато ігор. Здається, такого ще не було в моїй кар’єрі.

Після повернення із Баку у складі «Енергії» у Львові провели тільки два тренування, після чого поїхали на матч у Харків. Але на якості гри це не позначилося. Ми усі не один рік граємо, знаємо як перебудовуватися, тому жодних проблем не було і не мало бути. Про що і свідчить підсумковий рахунок гри проти «Моноліту». А зараз знову перебудовуємося, тепер уже в збірній. Нам не звикати до такого…

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/blogy/337-takogo-sche-ne-bulo-v-mojij-kareri.html

Просмотров: 464 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz