Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Март » 10 » Рівенський жах «Енергії»
22:37
Рівенський жах «Енергії»
У матчі 22-го туру «Енергія» у гостях програла команді «Кардинал-Рівне» - 6:3.

Важко пригадати коли «Енергія» програвала два матчі поспіль. Обидві невдачі «зелено-білих» спіткали у гостьових іграх. Взагалі, на виїзді львів’ян немов підміняють. Усі сім поразок у цьому сезоні «енергетики» зазнавали у гостях, та і нічия із «Кардиналом» у першому турі була в Рівному. Натомість, в рідних стінах команда Миколи Сича ще своїх уболівальників не розчаровувала.

У матчі із «Кардиналом», «Енергія» традиційно провалила першу половину гри. Пройшло трохи більше як 30 секунд зустрічі, як Сергій Піддубний відкрив рахунок у матчі. На 2-й хвилині після удару Вершиніна м’яч пройшов у лічених сантиметрах від хрестовини воріт Кардаша. У гостей могли відзначитися  Якунін та Овсянніков. Але в обидвох випадках здорово зіграв Дєнюжкін. Взагалі, кіпер «Кардиналу» був на висоті упродовж усього матчу.

На 4-й хвилині господарі забили вдруге. Рівняни скористалися провалом львів’ян в обороні. Влучний удар завдав Паршиков. Відразу по тому Микола Сич взяв тайм-аут.

Уже на 7-й хвилині в пасиві «Кардиналу» було 5 командних фолів. Аби «потягнути» час, Дєнюжкін почав підключатися до атак своєї команди й сміливо переходив центр майданчику. «Енергія» ж на гру із п’ятим польовим гравцем перейшла на 11-й хвилині. Футболку п’ятого одягнув Овсянніков. При цьому Микола Сич «перекроїв» склади обох четвірок. При грі у більшості квартет «Енергії» мав такий вигляд: Якунін, Макаєв, Павленко, Бондар. Коли ж м’ячем володіли господарі, на паркет виходили Струк, Пічкуров, Чепорнюк та Коваль. Але і цей тактичний хід до перерви успіху гостям не приніс. Більше того, «енергетики» надто захопилися атакуючими діями і проґавили ще два контр-випади рівнян. Після «обрізок» Павленка та Пічкурова рахунок став 4:0 на користь господарів. У першому таймі «Кардинал» міг забити і більше. Зрештою, небезпечні моменти продукували і гості, але безуспішно.

У другому таймі в «Енергії» нарешті щось почало вдаватися. Футболку п’ятого польового одягнув Дмитро Бондар. Упродовж стартових двох хвилин львів’яни двічі розписалися у воротах рівнян. Відзначилися Овсянніков та Макаєв. «Енергетики» і надалі володіли  тотальною перевагою, їхніх суперників практично не було видно на майданчику. Рівняни відбивалися від чисельних атак львів’ян і чекали на свій шанс в контр-атаці. Така нагода у них випала на 28-й хвилині, коли Паршиков вибіг на побачення із Лисенком (він замінив Кардаша ще у першому таймі), а потім відав пас Когуту, який поцілив по порожнім воротам - 5:3.  

До кінця гри команди обмінялися голами. На 36-й хвилині відзначився Павленко. На останніх секундах матчу крапку поставив Олександр Бондар. Отож, 6:3 на користь «Кардиналу». Надто велику фору дали супернику «енергетики» у першому таймі.

Екстра-ліга. 22 тур
«Кардинал-Рівне» - «Енергія 6:3 (4:0)
м.Рівне 10.03.2013
Голи: Піддубний (1), Паршиков (4), Маринюк (13, 14), Когут (28, 40) – Овсянніков (21), Макаєв (22), Павленко (36)
«Кардинал-Рівне»: Дєнюжкін, Басич, О. Бондар, Вершинін, Паршиков, Фаренюк, Танський, Кручок, Маринюк, Піддубний, Когут
«Енергія»: Кардаш, Лисенко (14) – Чепорнюк, Макаєв, Д. Бондар, Коваль, Пічкуров (15) –Овсянніков, Струк, Павленко, Якунін, Рогачов (33) - Легчанов
Попередження: Когут (5) – Овсянніков (2), Струк (20).
Арбітри: Сергій Дребужан (Мукачево), Дмитро Беспорочний (Харків)

ИСТОЧНИК:http://www.energia.lviv.ua/news/novyny-klubu/778-rivenskyj-zhah-energiji.html

Просмотров: 449 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz