Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Январь » 14 » Прогнозована та історична…
23:05
Прогнозована та історична…
Львівська футзальна команда «Енергія-Тайм» у 15-ому турі національного чемпіонату здобула прогнозовану перемогу над аутсайдером змагань – севастопольським «ПФС» - 3:0. Команді Олега Безуглого, попри підсумкову поразку, вдалося дати бій своєму титулованішому супернику і залишити про себе приємні враження.

Клас гравців львівської команди у порівнянні з гравцями «ПФС», звичайно, відрізняється, однак у міні-футболі часто буває, що саме ігрова дисципліна б’є вищий клас гравців іншої команди. Севастопольська команда після поразки у Рівному від місцевого «Кардинала» зуміла «показати зуби» гранду українського футзалу, однак створити сенсацію кримчанам не вдалося.
На початку матчу одразу відчувалося, що клас команд дещо відрізняється. Якщо «енергетики» створювали гольові моменти регулярно, то супернику вони вдавалися з великим трудом. Загалом, у першому таймі підопічні Станіслава Гончаренка повністю контролювали хід поєдинку, однак набити торбу голів супернику не вдалося. Реалізація гольових моментів знову залишає чимало запитань. До цього, мабуть, вболівальники львівської команди уже привикли. Дмитро Бондар та Степан Струк у першому таймі перевірили на міцність стійки воріт суперника, а Максим Павленко не реалізував вихід сам на сам. Попри це, у цьому сезоні у складі «Енергії» є один стабільний «забивала» - Євген Рогачов. Саме він у середині тайму забив після награної комбінації. Асистував Євгену Андрій Федюк. Пригадуючи попередні матчі львівської команди, схожих голів після таких комбінацій можна нарахувати декілька. А через кілька хвилин про свою високу індивідуальну майстерність нагадав Романов. Михайло «розхитав» Радька і метрів з 7-ти вколотив «смугастика» в кут воріт.

До завершення тайму львів’яни були ближчими до третього м’яча, ніж суперник до першого. Утім, гра севастопольської команди тішила. Було видно, що гравці «ПФС» мали бажання створити сенсацію. Інколи команда Олега Безуглого заставляла навіть замислюватись над питанням: чому саме «ПФС» займає останнє місце у турнірній таблиці?..

У другому таймі головний тренер «Енергії» Станіслав Гончаренко продовжував експериментувати зі складом і дав пограти усім заявленим гравцям за винятком воротаря Кардаша, який провів чудовий матч проти «Урагана» у попередньому турі. Вочевидь Станіслав Олександрович хотів переглянути усіх в бійців в дії, аби визначитися зі складом на кубковий поєдинок проти івано-франківського «Урагана».

У другій половині матчу, як і, зрештою, у першому таймі львів’яни домінували на майданчику та повністю контролювали гру. Севастопольці за шість хвилин до завершення матчу кинули в бій п’ятого польового гравця, функції якого виконував Андрій Чернієнко. Кілька нагод для взяття воріт кримчани таки створили, однак зіпсувати дебют Владиславу Лисенку їм не вдалося. Натомість «енергетикам» вдалося забитий третій гол у матчі. Романов за три секунди до сирени прочитав задум суперника і встановив остаточний рахунок у матчі.

Відтак, 3:0 – оновлена команда «Енергія-Тайм» здобуває першу і водночас прогнозовану перемогу у новому році під керівництвом нового тренера. Історична перемога повернула львівян на другий рядок у турнірій таблиці. Щоправда у найближчого переслідувача івано-франківського "Урагана" є гра у запасі.

«Енергія-Тайм» (Львів) – «ПФС» (Севастополь) – 3:0 (2:0)
«Енергія-Тайм»: Лисенко - О.Бондар, Федюк, Романов, Струк - Легчанов, Павленко, Д.Бондар, Макаєв - Овсянніков, Рогачов
«ПФС»: Руденко - Алексєєнко, Черніенко, Ліняєв, Яблонський - Єрмоленко, Радько, Капелюшний, Кольцун
Арбітри: Подраний, Конюхов (обидва– Житомир)
Голи: Рогачов, 7, Романов, 15, 40
Попередження: Ліняєв (23)

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/News.aspx?newsId=1792
Просмотров: 616 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz