Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Август » 12 » Про трудові будні «енергетиків»
01:51
Про трудові будні «енергетиків»
Вітаю! Ми уже майже тиждень тренуємося у Львові. А перші два збори були виїзними – в Шацьку, а згодом у Трускавці. Про ці етапи підготовки і вирішив розповісти у своєму блозі.   


Ці збори були непростими. В Шацьку ми багато бігали, отримали велике фізичне навантаження. В Трускавці теж були фізичні навантаження, але ми більше працювали з м’ячем, тому було цікавіше, і від того легше переносилися навантаження.

Кожного дня у нас були двохразові тренування. Перше з них починалося об 11.30 і закінчувалося о 13-й годині. Після цього заняття охочі могли попрацювати в тренажерному залі. Вечірнє тренування починалося о 17.30 і тривало до 19-ї години. Після чого проходили відновлювальні процедури у басейні. Кожного разу в нас була інша робота – то на силу, то на витривалість, то на швидкість. Різні вправи, різної направленості. Вільного часу практично не було.

На тренувальних зборах харчування повинно бути збалансованим. А які саме страви - це особиста справа кожного. Я люблю овочі та м'ясо, що допомагають мені відновитися від навантажень. Проблеми із зайвою вагою зараз взагалі не актуальні. Бувало, що за одне тренування спалював 3 кілограми ваги.

Зараз наші тренування мають більш ігровий характер. Невдовзі ми візьмемо участь в турнірах, де набуватимемо ігрової практики. Як ви знаєте, до матчів розіграшу Кубка УЄФА залишилося небагато часу.

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/blogy/534-pro-trudovi-budni-energetykiv.html

Просмотров: 475 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz