Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2014 » Январь » 9 » Прикра поразка
13:36
Прикра поразка

Звітний матч між "Кардиналом" та "Локомотивом" мав відбутися ще у середині листопада. Втім, через підготовку чемпіонів України до участі у Кубку УЄФА гру перенесли на третій день Різдва.

Євген Ривкін, головний тренер МФК "Локомотив": "Хотів подякувати Екстралізі та "Кардиналу" за те, що перенесли цю гру. Той виїзд в Чехію був важливий не так для "Лококомотива", як для рейтингу України." 

Головною несподіванкою зустрічі стала відсутність на майданчику граючого тренера рівненського клубу Сергія Піддубного. Його місце у першій четвірці зайняв Дмитро Ситник. 

Сергій Піддубний, головний тренер МФК "Кардинал-Рівне": "Не готовий. Травма. До того ж є свої обставини."

Але і без граючого тренера розпочалав зустріч "Кардинал" з небезпечного моменту. На це за гостей двома ударами відповів Євген Сірий. Згодом харків'яни ще кілька разів перевірили реакцію Віталія Дєнюжкіна. Втім за 52 секунди до сирени на відпочинок наш голкіпер був безсилий проти влучного удару Олександра Сорокіна. На радість вболівальників "Кардинал" ще до перерви зміг відігратись. За 11 секунд до завершення тайму Михайло Волянюк з більярдною точністю пробив у кут воріт "Локомотива" - 1:1.

Євген Ривкін, головний тренер МФК "Локомотив": "У першому таймі обидві команди перебували на святкуванні Нового року. Повільно все було, хоча ми мали достатньо моментів."

Вже після перерви можливості, щоб вирвати перемогу були в обох команд. Але більше пощастило "Локомотиву". Долю матчу вирішив курйозний епізод біля воріт Віталія Дєнюжкіна, що завершився голом Дмитра Сорокіна. Шанс принести команді нічию мав Сергій Тригубець. Втім, на його падіння, яке могло б стати шостим фолом для команди гОстей, судді не відреагували. 

Сергій Піддубний, головний тренер МФК "Кардинал-Рівне": "Пощастило "Локомотиву", він забив, хоча за моментами ми не програли. Нашій команді складно боротися не лише з суперниками, але й з суддями."

Поразка - 1:2 залишила "Кардинал" на шостій позиції у турнірній таблиці Екстраліги. Наступну гру чемпіонату рівняни проведуть вже у суботу, знову вдома, і знову проти "Локомотива". Початок зустрічі о 13-й годині.

ИСТОЧНИК: http://www.cardinal-rivne.com/index.php/news/about-mfc/203-prykra-porazka

Просмотров: 476 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz