Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Март » 24 » Потужна «Енергія», крихкий «Моноліт»
10:48
Потужна «Енергія», крихкий «Моноліт»

Останній матч чемпіонату України з футзалу напередодні фінальної «пульки» для львівської «Енергії» виявився легкою прогулянкою. Команда Миколи Сича у перенесеному матчі 10-ому турі каменя на камені не залишила від харківського «Моноліта» - 8:2.

Гра «Енергія»-«Моноліт» моментами нагадувала битву відвертого лідера та аутсайдера чемпіонату. Звичайно, команди займають різні місця у турнірній таблиці, однак глядачі прагнули побачити більше боротьби на футзальному майданчику. Утім, різниця команд у класі таки відчутно кидалася у вічі, та й, зрештою, відбилася у рахунку…

Поєдинок інколи нагадував сценарій, коли одна команда заб’є скільки зможе, інша – скільки захоче. Та й інтрига була вбита ще на початку першого тайму. Задорожний та Федюк розписалися у воротах Гурка на 4-ій хвилині матчу. А через десять хвилин та ж четвірка господарів протягом однієї хвилини фактично поховала усі надії «Моноліта» вивезти бодай очко зі Львова.
По голу на свій рахунок записали Тригубець та Задорожний (Сергій забив вдруге).
Загалом, у першому таймі «Енергія» повністю переграла свого суперника. У комбінаційній грі львів’яни виглядали на голову сильнішми за свого суперника. Тактико-технічна підготовка виконавців Миколи Сича також була на вищому рівні. Яскраве цьому підтвердження – гол Рогачова на останній хвилині першого тайму. У взятті воріт «Моноліта» взяли участь усі гравці львів’ян, що були на майданчику. Комбінація Задорожний – Федюк - Тригубець – Рогачов завершилася влучним ударом останнього. Комбінацію та гол Євгена можна записати до підручника про міні-футбол. Гол вийшов класичним та повчальним.

А що «Моноліт»? Харків’яни за увесь перший тайм створили кілька моментів біля воріт Андрія Пітулі, однак страж воріт «Енергії» діяв безпомилково.

Другу половина матчу уже мала сонний характер й інколи нагадувала тренування з підвищеною відповідальністю. Одним забити не вдавалося, іншим - не хотілося. Рахунок на табло дозволяв «енергетикам» діяти спокійно та розкуто. А для наставника господарів Миколи Сича був чудовий шанс задіяти у грі усіх гравців та ще раз на ділі перевірити гру із п’ятим польовим гравцем.
І те, і друге втілити в життя наставнику «Енергії» вдалося. Зіграли усі, та й забити в більшості «Енергії» вдалося. Єдине, що вдалося гостям із Харкова забити два м’ячі престижу, один із яких був у порожні ворота… 

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/News.aspx?newsId=1424



Просмотров: 670 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz