Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Январь » 17 » Поразка збірній, за яку не соромно
11:32
Поразка збірній, за яку не соромно

Національна збірна України з футзалу, готуючись до офіційних матчів чемпіонату Європи, що з 19 по 30 січня стартує в Угорщині, провела контрольний поєдинок із львівською "Енергією". З рахунком 3:2 перемогу святкували синьо-жовті.

Основні гравці "Енергії", Євген Рогачов та Дмитро Іванов, увесь поєдинок провели у синьо-жовтій футболці. Натомість воротар "Енергії" та збірної України Володимир Кардаш зіграв за "зелено-білих". Єдиний, хто з "енергетиків" зіграв у двох командах, - Михайло Романов.
Увесь поєдинок пройшов за мінімальної переваги збірної України. У першому таймі У воротах Кардаша розписався "таймівець" Павленко. Утім, до перерви про свій бомбардиський хист нагадав Тригубець. Удар Сергія вирівняв паритет на табло -1:1.
У другому таймі за збірну відзначилися Денис Овсянніков та Валерій Замятін, однак наприкінці поєдинку знову забив Сергій Тригубець, цього разу реалізувавши 10-ти метровий штрафний удар. Відтак, 3:2 на користь збірної України. Тепер очікуємо перемог збірної України в офіційних матчах на чемпіонаті Європи.

"Енергія" - зб. України - 2:3 (1:1)
Голи: Тригубець, 20, 39 - Павленко, Овсянніков, 22, Замятін, 28

"Енергія": Кардаш (Пітуля, 31) - Романов, Луців, Ільницький, Струк - Тригубець, Задорожний, Федюк, Кузь, Валенко

Зб. України: Лисенко (Корнєєв, 31) - Легчанов, Овсянніков, Чепорнюк, Павленко - Рогачов, Іванов, Зам"ятін, Сільченко - Кондратюк, Романов

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/Pages/News.aspx?newsId=1304
Просмотров: 721 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz