Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Апрель » 15 » Поразка у серії фортуни
22:25
Поразка у серії фортуни
Справжній трилер розгорнувся в спортзалі стадіону «Металіст» у поєдинку «ПФС» (Севастополь) - «Енергія-Тайм» (Львів). На зло багатьом експертам, що передрікали львівянам легку прогулянку в Крим, в поєдинку, що відбувся 15 квітня, севастопольські футболісти виклалися на всі 100 відсотків, і зуміли виграти у важкому матчі, таким чином, створивши другу поспіль сенсацію в раунді плей-офф (до першої варто віднести перемогу «ТВД» у поєдинку з «Ураганом»).

З перших хвилин зустрічі Севастополь пішов вперед. Діючи агресивно і напористо, гравці команди господарів всі атаки прагнули завершувати ударом по воротах суперника. У перші хвилини пробивали Шамотій і Свиридов, але голкіпер «Енергії-Тайму» помилок не допускав. Обидві команди демонстрували високі швидкості. До середини першого тайму стала відчуватися перевага в індивідуальній техніці «енергетиків», якій севастопольці протиставляли самовіддачу і прагнення боротися до кінця в усіх ігрових епізодах.

Найбільш активними в складі «Енергії-Тайму» у першій половині гри були Романов, Павленко і Рогачов. Останній міг би претендувати і на роль кращого гравця в поєдинку, проте не забитий вирішальний пенальті в післяматчевій серії не дозволяє присвоїти йому подібне звання.

Впоравшись зі стартовим штурмом господарів, львівяни стали все частіше переходити середину майданчика, відповідаючи гострими контвипадами. Найчастіше гравці Севастополя не встигали за технічними і швидкими футболістами гостей, і тоді доводилося фолити.

На девятій хвилині першого тайму у «енергетиків» був прекрасний момент для того, щоб відкрити рахунок. Гравець «ПФС» порушив правила поблизу свого штрафного, Валерій Легчанов пробив, і мяч, прослизнувши між гравцями обох команд, влучив у штангу, після чого рикошетом від одного з гравців господарів опинився в руках голкіпера Кобця.

Відповідь «ПФС» не змусив себе довго чекати. Ним став перехід на гру в пять польових. Подібна тактика стала відмітною штрихом тренерського почерку Олега Безуглого в «ПФС». Навіть у разі гри в «чотири польових» голкіпер Кобець далеко йде на майданчик, граючи «останнього» своєї команди, і нерідко завдає удари по воротах суперників з дальніх дистанцій.

Одна за одною пішли кілька небезпечних атак господарів. На 12-й хвилині, припиняючи вихід Свірідова, голкіпер «Енергії-Тайму» Лисенко пішов у підкат в небезпечній близькості від своєї штрафної. Порушивши при цьому правила, він заробив «гірчичник», а «ПФС» - штрафний. Постраждалий Свіридов приклався до мяча, та так, що той пролетів над воротами.

До кінця першого тайму команди обмінялися небезпечними моментами. Хороші можливості відкрити рахунок в гостей упустили Задорожний, який вийшов один на один з Кобцем, і Струк, який пробив вище голкіпера. «ПФС» проводив флангові атаки, що завершуються ударами Яблонського, Свірідова, Радька. Однак успіху ні одна, ні інша команда добитися не змогла.

Друга половина почалася з довгих розіграшів у центрі і затяжної атаки севастопольців, яку завершував голкіпер. Як зазначалося вище, підключення Кобця до атак - не рідкість. Після довгого розіграшу кіпер пробив по воротах Лисенка, але трохи не влучив у площину воріт. А через хвилину пішов випад гостей, який завершився голом. Гравці «Енергії-Тайму» перевели мяч на правий фланг, і Сергій Якунін з гострого кута пробив у ближню девятку - 0:1.

Господарі посилили натиск на ворота суперників. І вже через дві хвилини Яблонський вийшов один на один з голкіпером гостей, але пробив прямо в нього, упустивши хороший момент. Команди гостро атакували, не обійшлося і без фолів. На 32-й хвилині жовту картку за грубість заробив Свірідов. Тим не менше, «ПФС» йшов вперед, раз по раз пропускаючи випади гостей. Один з таких на 32-й хвилині втілив у гол Рогачов. Отримавши мяч у центрі майданчика, Євген пройшов вперед, обіграв суперника, вийшов один на один з голкіпером і розстріляв ворота «ПФС» - 0:2.

Невідомо, чи вірили в цей момент у свою перемогу футболісти Севастополя, але відчайдушно, впятьох, кинулися в атаку. За дві хвилини тричі наносилися удари по воротах Лисенка. Зневірившись пройти з флангів «ПФС» став грати через центр. В одному з моментів на ударну позицію вивели капітана Олексієнка, який зльоту, не замислюючись, відправив мяч у ворота суперника. У удар капітан вклав всю злість, що накопичилася за невдало складається поєдинок, і голкіпер виявився безсилим.

Місто-герой продовжило атакувати, а львівяни відійшли в оборону, лише зрідка вибиваючи мяч у напрямку воріт суперника в надії, що він потрапить у сітку, але цього не сталося. А «ПФС» вдалася, за дві хвилини до фінальної сирени, доленосна атака. Чернієнко пробив у напрямку воріт «Енергії-Тайму», і Радько, що стояв на добиванні, підправив мяч у сітку. У те, що трапилося, напевно, ніхто не повірив. Аутсайдер відіграв два мячі у ворота кращої команди чемпіонату! Після забитого гола Севастополь навіть не намагався атакувати, просто розігруючи мяч.

За регламентом настала черга бити пенальті, щоб визначити переможця поєдинку. Олег Безуглий прийняв рішення змінити голкіпера Кобця на Руденка. Першими били гості. До мяча підійшов Дмитро Бондар і ... пробив низом у кут, куди стрибнув голкіпер господарів. Далі севастополець Чернієнко був точний! Паритет відновився після того, як Романов використав свій шанс, а ось Свірідов пробив у штангу! Потім по черзі забили Задорожний та Радько. І ось настала черга бити капітана «Енергії-Тайму». Але Валерій Легчанов, колись один з найкращих пенальтистів України, упустив шанс вивести свою дружину вперед. У свою чергу Яблонський - точний! Вирішальний момент. До точки підійшов Євген Рогачов і пробив мимо воріт! «ПФС» виграв у серії пенальті, і разом з цим сенсаційно повів у чвертьфінальній серії 1:0.

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/News.aspx?newsId=1929
Просмотров: 604 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz