Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Январь » 13 » Поляки знову биті
00:23
Поляки знову биті
Україна – Польща – 4:1 (0:0)

Голи: Чепорнюк, 21, Легчанов, 24, Кондратюк, 38, Овсянніков, 39 – Дура, 25.

Україна: Кардаш (Лисенко, 31) – Павленко, Легчанов, Кондратюк, Чепорнюк – Іванов, Сільченко, Рогачов, Замятін – Овсянніков, Валенко, Журба, Романов, Пилипів.

Польща: Наврат – Хайнц, Мірга, Стоніна, Олєйнічак – Шимура, Будняк, Жебровскі, Міколаєвіч – Маціаг.

Попередження: Легчанов, 28, - Мірга, 32, Жебровскі, 35

Національна збірна України з футзалу у другому товариському матчі проти збірної Польщі знову святкувала перемогу. Цього разу синьо-жовті взяли гору над суперником з рахунком 4:1. Усю «погоду» на майданчику зробила четвірка львівського «Тайму».

У першому таймі головний тренер нашої команди дозволив собі дещо поексперементувати зі складом, награючи різні варіанти другої четвірки. Забити нашим гравцям не вдалося, натомість поляки також не спромоглися пробити Володимира Кардаша і на перерву команди пішли за «сухого» рахунку.
У другому таймі на майданчик вийшла четвірка «Тайму» і зробила фактично усю «погоду». Спочатку Сергій Чепорнюк, а через кілька хвилин Валерій Легчанов зробили перевагу українців доволі комфортною – 2:0, однак поляк Дура доволі швидко скоротив перевагу українців до мінімуму - 2:1. Як поляки не старалися відігратися, однак пропустили ще два м’ячі наприкінці матчу. Спочатку «таймівець» Олександр Кондратюк пробив під поперечку, а через хвилину Денис Овсянніков влучно пробив по порожніх воротах – 4:1.
Після гри головний тренер національної збірної України Геннадій Лисенчук сказав, що він уже фактично визначився зі складом, що поїде на чемпіонат Європи до Угорщини, який стартує 19 січня.

«Ця гра показала, що молодий Сергій Журба поступається за рівнем гри своїм конкурентам. Швидше за все він і Олександр Маржановський, який пропустив матчі з поляками, до Угорщини не поїдуть. Єдине відкрите питання стосовно Федора Пилипіва і Євгена Валенка. Із них двох також комусь прийдеться залишитися в Україні. Утім, це питання є наразі відкритим. Конкретну відповідь дати наразі не готовий, - підсумував Геннадій Лисенчук .

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/Pages/News.aspx?newsId=1294
Просмотров: 745 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz