Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Сентябрь » 24 » Похід за Кубком УЄФА: готовність № 1
22:38
Похід за Кубком УЄФА: готовність № 1
Сьогодні в офісі «Тайму» воротар команди Владислав Лисенко, наставник Станіслав Гончаренко та капітан Максим Павленко розповіли журналістам про готовність «червоно-чорних» до матчів Кубка УЄФА в Дебрецені.

Генеральна репетиція запланована на суботу
Лейтмотив усієї зустрічі: «Тайм» повинен виходити в наступний раунд міжнародного турніру. За словами Максима Павленка, він зі своїми партнерами готовий повторити успіх в Угорщині донецького «Шахтаря», який свого часу в цій країні переконливо подолав етап Кубка УЄФА. «Свою готовність ми продемонструємо в суботу, у матчі із ТВД, - каже капітан «Тайму». – Для нас ця гра буде генеральною репетицею напередодні виїзду в Угорщину. Навряд чи матч із «будівельниками» буде таким же багатим на голи, як в другому колі минулого сезону, але настрій на нього буде таким же серйозним».

Владислав Лисенко теж висловив впевненість у силі «Тайму». А найбільше питаннь в журналістів було до Станіслава Гончаренка. Так, наставник львівської команди заявив, що найважливішим буде матч із господарями турніру.  «З «Береттойфалу» ми зустрінемося у першому ж матчі. Незнайоме покриття, специфічний м’яч створюватимуть нам додаткові незручності, - каже Станіслав Олександрович. –  З угорцями гра буде дуже важливою. А ось італійців ми не побоюємося, адже ми їх добре знаємо».

Футзальні хитрощі

Станіслав Гончаренко каже, що «Береттойфалу» придбав двох бразильців, але оскільки останніх записів ігор цієї команди роздобути не вдалося, то не відома тактична схема побудови гри угорців із темношкірими футболістами. «Ми домовилися із угорцями про обмін записами матчів, - каже тренер «Тайму». – Але вони нам вислали гру, в якій зіграли нижче своїх можливостей. В цьому я впевнений. Ну що ж, ми їм відповіли тією ж монетою і також вислали наш невдалий матч. Побудова гри «Береттойфалу»базується на стандартах, вони досконало діють про розіграш штрафних, аутів, кутових. В угорців мало креативу, але організація гри в них дуже хороша».

Кадрові втрати

Напередодні старту в Кубку УЄФА в «Тайму» дві кадрові проблеми. Травмовані Валерій Легчанов та Ільдар Макаєв тренуються по індивідуальному графіку. Якщо Легчанов невдовзі приєднається до оснвоної групи і, ймовірно, зіграє в Дебрецені, то, за словами С. Гончаренка, то участь Макаєва у матчах в Угорщині під великим питанням.

Рецепт успіху

«Щоб виконати завдання і успішно зіграти  в Угорщині, нам не потрібно щось вигадувати, треба просто зіграти у свою силу, показати, що ми вміємо, тоді ми точно не розчаруємо своїх уболівальників» - запевняє Станіслав Олександрович.

 ИСТОЧНИК: http://fctime.lviv.ua/content/view/300/3/

Просмотров: 772 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz