Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Сентябрь » 5 » Погоня за чемпіонством почалася...
16:04
Погоня за чемпіонством почалася...
Львівська футзальна "Енергія" вдало стартувала у новому футзальному чемпіонаті. "Енергетики" у першому турі обіграли своїх земляків з "ТВД" - 4:2. Двічі свій автограф у воротах «ТВД» поставив Сергій Задорожний. По голу на свій рахунок записали Євген Рогачов та Дмитро Іванов. За «ТВД» двічі забив Андрій Ткачук.

Відкриття нового футзального сезону у Львові не викликало особливого ажіотажу у Палаці спорту «Галичина». Хоч і вболівальників було достатньо на трибунах, однак «яблуку» було де впасти.
Щодо самого матчу, то стартові хвилини обидві команди провели доволі нервово та водночас обережно. Хоч і на останньому рубежі атаки «енергетики» виглядали небезпечнішими, аніж суперник, однак по-справжньому кіпер «ТВД» Роман Колток вступав в гру рідко. Утім, у середині першого тайму, коли Сергій Задорожний продемонстрував індивідуальні дії, уся оборона «ТВД» була безсилою – 1:0 – Сергій стає автором першого гола «Енергії» у 18-ому чемпіонаті України. До речі, перший гол за «Енергію» у минулому чемпіонаті також забив Сергій Задорожний. Щоправда, це було у другому турі, коли «Енергія» на спорткомплексі ЛНУ приймала «Ураган» (матч завершився внічию 2:2).

Після пропущеного гола «теведисти» не знітилися і одразу пішли в атаку. Мабуть, не встигла секундна стрілка зробити один повний оберт, як на табло була уже рівновага. Невдалий вихід зі штрафного майданчика Володимира Кардаша і майстерна гра головою Андрія Ткачука змінили цифри на табло – 1:1. Утім, згодом Кардаш сповна виправився за свою помилку, рятувавши «Енергію» від неминучого гола. Натомість «Енергетики» до завершення першого тайму провели дуже хороший ігровий відрізок. У діях команди Миколи Сича проглядалася команда гра та хороша фізична підготовка усіх футболістів. Відтак, до завершення першого тайму «енергетики» ще зуміли двічі вразити ворота суперника і стримати власні володіння на замку. Цікаво, що третій гол забив Дмитро Іванов і разом з усією командою так званими святковими «гойдалками» відзначив нещодавнє народження своєї доньки. А другий гол у матчі провів екс-гравець «ТВД» Рогачов. Євген прийняв передачу на «стовпа» і несподівано для Колтка послав «сферу» прямісінько в кут воріт.

У другому таймі «енергетики», маючи перевагу у рахунку, уже підсвідомо віддавали ініціативу супернику. Підопічним Романа Ковальчика моментами вдавалися непогані атаки, однак Кардаш діяв безпомилково. Зміцнити свою перевагу «Енергії» вдалося у середині тайму. Як виявилося згодом, Сергій Задорожний, знову пробивши Колтка, завершив розпочату справу. Невідомо чи вірив у те, що «теведисти» зможуть врятувати поєдинок Роман Ковальчик, однак наставник номінальних гостей випустив на майданчик п’ятого польового гравця. Як виявилося згодом, не прогадав – Ткачук оформив дубль і рахунок став 4:2. Хоча до цього Володимир Кардаш із власного штрафного майданчика запустив «смугастого» у порожні ворота, однак до цього арбітри зафіксували фол збоку гравця «ТВД». Спрогнозуємо, що арбітри би точно змовчали, якби знали як далі розгортатиметься доля даного епізоду. Утім, у порівнянні з підсумковою перемогою «Енергії» - це дрібниця. Найголовніше те, що «зелено-білі», які, до речі, вперше в офіційному матчі постали перед глядачами у новій формі, перемогли. Відтак, погоня за чемпіонством почалася так, як і планувалася…

«Енергія» (Львів) – «ТВД» (Львів) – 4:2 (3:1)
«Енергія»: Кардаш (Пітуля, 40), Романов, Петрушин, Іванов, Струк, - Рогачов, Федюк (к), Задорожний, Тригубець, - О.Бондар
«ТВД»: Колток, Денис (к), Кордоба, Засенко, Цимбаляк, - Хавер, Маржановський, Ткачук, Кузь – Саківський, Кіндій
Голи: Задорожний, 9, 30, Рогачов, 13, Іванов, 18, - Ткачук, 10, 40
Попередження: Маржановський, 27, Денис, 40

ИСТОЧНИК:http://www.energia.lviv.ua/News.aspx?newsId=1603
Просмотров: 633 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz