Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Сентябрь » 2 » Подолання першого бар’єру перед елітою
00:11
Подолання першого бар’єру перед елітою
«Енергія» завершила останні приготування перед стартом в Кубку УЄФА


Сьогодні, 1 вересня львівська «Енергія» провела останнє тренування напередодні виїзду в чеське місто Хрудим. Там, нагадаємо, «зелено-білі» візьмуть участь в іграх основного раунду Кубка УЄФА.

Напередодні вояжу в Чехію, президент «Енергії» Олександр Стефанків, головний тренер команди Станіслав Гончаренко та гравець «зелено-білих» Ільдар Макаєв у конференц-залі телеканалу НТА зустрілися із журналістами.

Керівництво клубу вкотре наголосило, що завдання номер один є вихід із групи, а у подальшому львів’яни мають намір потрапити до Фіналу чотирьох. За словами Олександра Стефанківа, кадрового потенціалу «Енергії» достатньо для виконання цього завдання. «В «Енергії» зібрані найкращі і найдосвідченіші гравці України. Хочемо усім довести, зрештою і самим собі, що і без легіонерів можна добитися результату. А для нас вдалим результатом буде вихід у Фінал чотирьох. Якщо у цьому сезоні це зробити не вдасться, будемо ставити питання по-іншому» - заявив журналістам президент клубу.

Водночас, Олександр Миколайович не приховує, що «зелено-білі» уже вивчають іноземний ринок. З анонсованим раніше представником Ірану, який мав приїхати до Львова на оглядини, не склалося. Можливо, «Енергія» у майбутньому поповниться виконавцем із «Газпром-ЮГРА». «Із керівництвом цього клубу у нас склалися хороші стосунки. Їхня команда, як ви знаєте, недавно грала на «Кубку Львівщини-2012», - розповідає Олександр Миколайович. – У нас була розмова щодо можливої трансферної співпраці. Росіяни погодилися нам віддавати тих гравців, хто в них не проходить в основу. Тож, в нас є такий варіант, можливо, ми за півроку до нього повернемося».         

Львівська «Енергія» виступи в основному раунді Кубка УЄФА  розпочне 4 вересня матчем проти господарів міні-турніру чеською командою «Ера Пак». 5 вересня «Енергія» зіграє із чемпіоном Румунії «Тиргу Муреш», а 7-го числа із командою «Леотар» із Боснії та Герцеговини. Із групи в елітний раунд виходить дві команди. Своїм основним конкурентом галичани вважають «Ера Пак». «Господар групи завжди вважався фаворитом. Тому саме «Ера Пак» можна назвати фаворитом групи, - каже Станіслав Гончаренко. – Але було би не розумно списувати з рахунків інших двох учасників нашої групи. Не забувайте, що в «Тиргу Муреш» зібрана практично уся збірна Румунії. Не так давно наша національна команда грала з румунами. У першій грі «синьо-жовті» перемогли з рахунком 4:0, а в другій, що пройшла в Харкові, вони програли – 4:1. Це багато про що свідчить. Взагалі, «Енергії» дісталася дуже рівна група».      

До слова, за «Ера Пак» грають кращі футзалісти Чехії та легіонери із Бразилії. На провідних ролях у команді латиноамериканець Макс, якого наставник «Енергії» Станіслав Гончаренко чотири роки тому запрошував в очолюваний ним «Тайм». Тоді домовитися про перехід футзаліста не вдалося і Макс повернувся в «Ера Пак». «Не має сенсу говорити про те, чи шкодую я, що тоді так сталося, - заявив журналістам наставник «енергетиків». – Маємо те, що маємо. Тим паче, що у нас зараз зовсім інша команда. Але якщо говорити гіпотетично, буцімто зараз ситуація повторилася, то я би його запросив у свою команду. Макс, вважаю, є найкращим гравцем «Ера Пак». Він добре вводить м’яч зі стандартів, має хорошу техніку, володіє вибуховою швидкістю. Саме через ці якості Макс є небезпечним для нас».      

В Чехію «Енергія» вирушить завтра по обіді. У понеділок, 3 вересня «зелено-білі» випробують паркет палацу спорту в місті Хрудим.

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/novyny-klubu/566-podolannja-pershogo-bareru-pered-elitoju.html

Просмотров: 538 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz