Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Март » 30 » Подарунок тренеру на день народження
13:20
Подарунок тренеру на день народження
Львів’яни вже з перших хвилин почали доводити, що перемога над «ПФС» двотижневої давності на виїзді 6:2 була не випадковою. Перші хвилини пройшли без моментів, але «Кардинал» більше володів м’ячем. А відкрили рахунок львів’яни на 4-й хвилині. Це Танський, який останнім часом роззабивався, точно пробив у дальній лівий кут. Не пройшло й хвилини, як Віталій мав ще один момент, але із лінії штрафного майданчика влучив у перекладину. Надалі пристрілювались Лаба і Волянюк, але їхні удари були неточними.

Севастопольці час від часу огризались, але вже як доходило до удару, то вміло захищав рамку Жезло. Сплеск у грі відбувся впродовж хвилини, коли господарі забили ще два голи. Спочатку Сопільняк на лівому фланзі прокинув Кузьміна і точно пробив у нижній правий кут. А через кілька секунд Танський зіграв в стінку з Лабою і майже з тієї самої позиції, що і Сопільник, пробив у дальній кут. За такого комфортного рахунку «Кардинал» й пішов на перерву. Але пити шампанське за здоров’я тренера було ще рано.

На другий тайм севастопольці вийшли зарядженими. Вони будь-що хотіли змінити хід гри. На початку другої двадцятихвилинки гості намагались більше володіти м’ячем, але дивідендів від цього не було. Хіба можна виділити удар Ромащука, який нейтралізував Жезло. А на 26-й хвилині підопічні Олександра Юзика забили вчетверте. Басіча вивели один на один із воротарем і той проштовхнув сферу повз Удовиченка.

Але гості зуміли відродити мінімальну інтригу. Львів’яни дещо розслабились і Алєксєєнко на 34-й хвилині один гол відіграв. Він з близької відстані пробив у нижній кут. Гості взяли тайм-аут, після якого змогли забити вдруге. Цього разу відзначився Яблонський, який скористався прострілом Чернієнка.

Севастопольці побачили, що ще можуть зачепитись за очки і випустили п’ятого. Цю функцію виконував капітан команди Сугак. Але він же не розібрався у ситуації, втратив м’яч, і Данилюк через весь майданчик відправив сферу у порожні ворота.

Отже, між «Кардиналом» і ПФС різниця скоротилась до трьох очок. І першочерговим завданням команди Олександра Юзика буде випередити севастопольців у турнірній таблиці.

 Склади команд:

«Кардинал»: Жезло – Данилюк, Кудінов, Басич, Волянюк – Лаба, Кольцун, Танський, Сопільник(Когут) - Сондак

«ПФС»: Удовиченко - Алєксєєнко, Амерьян, Бакум, Кузьмєн, Ромащук, Сугак, Черніенко, Яблонський

Арбітри: Дараган (Київ), Літвінов (Донецьк)

Голи: Танський, 4, Сопільняк, 16, Танський, 17, Басич, 26, Данилюк, 38 - Алєксєєнко, 34, Яблонський, 37

Попередження: Басич, 8. Лаба, 26.

ИСТОЧНИК: http://www.mfc-cardinal.lviv.ua/default.php?lang=ua&go=269&translit=podarunok-treneru-na-den-narodzhennja
Просмотров: 1378 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz