Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Октябрь » 26 » Післямова гри "Кардиналу" з "Єнаківцем".
09:55
Післямова гри "Кардиналу" з "Єнаківцем".

Після гри "Кардинал" - "Єнакієвець", яка завершися бойовою нічиєю 3:3, наставники обох команд відповіли на запитання журналіста turnir.com.ua

Юрій Кобзар, головний тренер "Єнакієвця"

Претензії до суддівстава. Вважаю, неправильно давати обом командам стільки фолів на початку тайму. Попри це не скажу, що вони зіпсували гру.

Рахунок за грою?
У нас було більше гольових моментів. Ми пропустили з двох стандартів. У цьому можемо винити тільки самих себе. У кінці гри у нас був стовідсотковий момент. Якби ми його реалізули, ми б перемогли. Та й пенальті у першому таймі потрібно було забивати.

Роман Корінь, головний тренер "Кардинала"

Якщо не враховати провальний початок матчу, то вважаю, що ми опустили перемогу з рук. Сьогодні ми не здобули очко, ми втратили два. Щодо самої гри моєї команди, то повінстю нею не можу бути задоволений ніколи.Є свої недоліки. Утім, при рахунку 2:0 не на свою користь, ми змогли перебудуватися та проявити характер.

Чому воротар Назар Русецький не грав з перших хвилин матчу?
Назар мав починати гру з початку матчу, однак був нюанс з ігровою формою. У нього не було іншої футболки з номером 16 ( у такій формі грав Костянтин Власенко, воротар "Єакієвця" -Авт.) З початку матчу судді заборонили Назару грати у маніжці. Утім, під час гри дозволили вийти на майданчик, а у перерві змінити футболку.

ИСТОЧНИК: http://turnir.com.ua/futzal/24102009-korin_mi_vipustili_peremogu_z_ruk

Просмотров: 788 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz