Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Январь » 30 » Після матчу в Одесі
14:19
Після матчу в Одесі
Валерій Водян, головний тренер МФК «Одеса»: «Рахунком задоволений. Деякими моментами у матчі також. Ми не володіли повністю ініціативою. Це була жива гра.  Ви ж самі бачили, що за рахунку 2:1 матч міг завершитися по-іншому. Поєдинок видався цікавим та бойовим.  Ми були ближчими до перемоги, а тому вийшло так, як і планували. Але, відверто скажу, могло бути і по-іншому. А порівнювати матч в Одесі із тим, який ми грали в Хмельницькому, думаю, не варто.  У нас тоді команда була не зіграною. Але й хмельничани доволі сильно додали. Це вже команда, яка має власний стиль та доволі агресивна, і це є добре».
Іван Стасюк, головний тренер «Спортлідера+»: «Самі винні… Вважаю, що злий жарт зіграв той факт, що у минулому турі ми обіграли «Львівхолод». Це, мабуть, багато кого розслабило, а тому дехто на майданчику в матчі з «Одесою» ледве пересувався. Будемо працювати над тим, щоб люди відповідальніше ставилися до ігор. Звісно, дуже погано, що в нас немає здорової конкуренції за місце в основному складі. Не можемо нормально доукомплектуватися. Хлопці знають наперед, що вони потраплять у  заявку. А, щоб когось замінити, на кращого – ніким. Ось і граємо так. В Одесі відіграли перші 10 хвилин і останню п’ятихвилинку. А решта часу були провальними! Били в аути, не могли зачепитися за м’яч… Суперник же діяв доволі грамотно».
Олексій Колесников, гравець «Спортлідера+»: «Важко пояснити, що з нами сталося. Багато хто був не схожий на себе. Та й в мене не все виходило. Почали матч доволі непогано, мали декілька моментів, але не забили. А потім… чомусь не могли ні моментів створити, ні за м’яч зачепитися. Думаю, що кожен з нас проаналізує матч з «Одесою», зробить правильні висновки. І вже в наступному поєдинку гратимо набагато краще».

ИСТОЧНИК: http://sportlider.km.ua/2145.html
Просмотров: 557 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz