Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Февраль » 28 » Після матчу в Ковелі
11:27
Після матчу в Ковелі

Віктор Романчук, головний тренер «Бурану-Негабарита»: «Матч видався доволі цікавим. Здається, що емоції деколи «зашкалювали». В цілому ж гра була рівною. Нам, мабуть, трохи допомогли рідні стіни. Хмельничани не поступалися нам по грі, суперника, як на мене, підвела реалізація моментів. Відзначу, що в нас не було декількох травмованих гравців. Крім цього, хлопці були втомленими, оскільки за два дні до поєдинку ми зіграли в фіналі чемпіонату міста. Самі розумієте, що грати на одному рівні щодня неможливо. Вважаю, що специфіка нашого залу, а він не великий, позначається на грі суперника. Були видно, що в «Спортлідера+» були награні комбінації, але втілити їх вони не змогли через мале поле. Ми ж звикли до нашого майданчику, тому, припускаю, цей факт теж вплинув на гру».

Дмитро Мартинюк, автор двох голів у ворота «Бурана-Негабарита»: «Я дуже хвилювався, оскільки це був перший матч в моїй кар’єрі на такому рівні. Хотів показати себе з найкращого боку. Але через мене пропустили один гол, ще один я не забив, тому тренер робитиме висновки, як я провів цей поєдинок… Матч програли, тому радощів від двох голів немає. Грали непогано, але не реалізували безліч моментів. Забили хоча б половину з того, що створили,  то догравали б матч із комфортним рахунком».

Іван Стасюк, головний тренер «Спортлідера+»: «Наша команда допустила багато помилок, не реалізувала купу моментів. Суперник був «по зубам», тому цю поразку я розцінюю як катастрофу. Ми мали вивозити з Ковеля три очки. Напередодні матчу детально розібрали поєдинок у Хмельницькому, в якому «Спортлідер+» переміг з рахунком 4:1 і зійшлися на думці, що очевидною перевагою не володіли. Тому ніякої недооцінки суперника не було. Просто наші гравці ще не є професіоналами. Я завжди казав, що гра триває з першої і до останньої секунди. А ми вже на початку матчу, поки «лапали мух», пропустили.  Щодо дебюту Мартинюка, то зазначу, що він був першим, кому я щось сказав після гри. А сказав наступне: «Ти можеш забити десять голів, але через тебе в наші ворота заб’ють одинадцятий гол. І тоді ти будеш не героєм, а антигероєм». Він сьогодні вийшов, у нього все виходило. Молодець! Забив два голи. Але потім настав переламний момент, коли команда довірила йому вдруге пробити десятиметровий, він не забив і через нього ми пропустили п’ятий гол. Тому оцінити гру Мартинюка можна як позитивно, так і негативно.  Якби він не дав забити в наші ворота, то до нього не було б жодних претенезій. Зауважу, що ми хочему в Хмельницькому побудувати професійну футзальну команду, а тому гравці мають ставитися до всього на професійному рівні. А в нас… чому Нємий пропускав гру? Тому що він розслабленим вийшов у Донецьку та заробив дві жовті картки. А в матчі проти «Бурана-Негабарита» скільки ми карток отримали за розмови? І в нас це якось безкарно минає, бо штрафувати гравців не можемо, адже вони не багато заробляють. Але так теж не може тривати. У нас тепер під загрозою дискваліфікації опинилися Рефель, Матвєєв, Глас. В кожного з них є картки, які невиправдані. За що в Ковелі Матвєєв отримав «гірчичник»? Бо  хотів показати, що він герой? А арбітри за розмови каратимуть й надалі».

ИСТОЧНИК: http://sportlider.km.ua/2256.html
Просмотров: 486 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz