Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Октябрь » 24 » Перша поразка у Львові
00:20
Перша поразка у Львові
Львівхолод»: 1. Жезло Андрій, 3. Кудінов Ігор, 4. Денис Василь, 5. Кольцун Сергій, 11. Данилюк Володимир, 9. Писько Ярослав, 10. Сергієнко Назар, 12. Строгий Любомир, 15. Лаба Володимир, 16. Хлюбко Олександр, 21. Пунда Ігор.

«Спортлідер+»: 18. Хомин Павло, 16. Рефель Вадим, 13. Беркумян Армен, 17. Колесников Олексій, 3. Стасюк Вадим, 10. Матвєєв Андрій, 2. Атаманюк Віталій, 8. Глас Артем, 5. Михайленко Дмитро, 9. Палійчук Богдан, 14. Нємий Артур, 1. Алексейчук Сергій.

Голи: Писько, 28.

Дебют «Спортлідера+» у першій вітчизняній лізі видався невдалим. Щоправда, матч у Львові продемонстрував потенціал хмельницької команди, яка нічим не поступалася супернику, а інколи, навіть переважала «Львівхолод». Але, як кажуть, гра забувається, а результат залишиться.

Ще до початку матчу хмельничани зазнали кадрової втрати – через травму не зміг зіграти капітан команди Микола Сохорук. Його, звісно, не вистачало у грі. Але Микола допомагав одноклубникам морально, підтримуючи їх з лави запасних. І саме хмельничани мали б першими відкрити рахунок у поєдинку, коли на 8 хвилині Вадим Рефель, який у грі проти «Львівхолода» грав із капітанською пов’язкою на руці, віддав чудовий пас на Олексій Колесникова і той одразу ж пробив. Господарів від голу врятував голкіпер. Після цього удару хмельничани почали частіше турбувати голкіпера «Львівхолода». То Беркумян, то Колесников і Глас, то Рефель і Стасюк мали нагоди відзначитися, але на табло залишалися нулі. А на 16 хвилині небезпечну контратаку провели господарі, вивівши віч-на-віч із Хомином Лабу. Павло врятував «Спортлідер+». Рятувати хмельничан голкіперу довелося і на 19 хвилині, коли Строгий завдав підступного удару головою. Хомин дотягнувся кінчиками пальців і м’яч, влучивши у поперечину, вийшов за межі поля.

У перерві поєдинку президент «Спорлідера+» Іван Гончар разом із віце-президентом клубу Олександром Симчишином та депутатом обласної ради Ігорем Сабієм активно обговорювали події першого тайму. Зійшлися на думці, що хмельничанам не вистачає не тільки везіння, а й досвіду. Але висловлювали сподівання, що в другому таймі команда зможе розпечатати ворота «Львівхолода». І перша ж атака тайму завершилися сильним ударом Колесникова… поруч із стійкою. Господарі відповіли двома небезпечними ударами. Після першого м’яч влучив у хрестовину, а після другого – гостей врятував Хомин.

Взагалі ж другий тайм пройшов на зустрічних курсах. Моменти раз за разом виникали біля воріт обох команд. Але те, що сталося на 28 хвилині, вияглядало якось нелогічно. Ярослав Писько  в десяти метрах від воріт «Спортілдера+» отримав «смугастого» та одразу ж сильно пробив – результативно. Рахунок став 1:0. Хмельничани одразу ж кинулися відіграватися. І перша атака ледь не призвела до взяття воріт. Віталій Атаманюк прострелив вздовж штрафного майданчика «Львівхолода» і Дмитро Михайленко, який перебував в метрі-двох від воріт господарів, підставив ногу… м’яч якимось дивом полетів прямо в руку голкіперу львівської команди. На 34 хвилині зрівняти рахунок міг Вадим Рефель, алей ого на якусь мить випередив воротар господарів, який не дав змогу нашому капітану завдати вирішального удару.

Чим ближче до завершення матчу, тим більшою ставала напруга на майданчику. Гравці «Спортлідера+» боролися до останнього. Комусь така боротьба обійшлася ціною травми. Зокрема, Артем Глас не зміг дограти поєдинок, отримавши болючий удар по коліну. Партнери ж Артема продовжували атакувати, але господарі, які минулого року в першій лізі посіли четверте місце, грали, як-то кажуть, на досвіді. Футзалісти «Львівхолода» перекривали усі вільні зони, не даючи змоги гостям завдати рятівного удару. І навіть заміна голкіпера на додаткового польового гравця не дозволила хмельничанам здобути перше очко в чемпіонаті. Фінальна сирена зафіксувала перемогу «Львівхолода» з рахунком 1:0.  «Спортлідер+» на поразку не заслуговував, а тому й не дивно, що після матчу засмученими були як гравці, так і керівники клубу…

ИСТОЧНИК: http://sportlider.km.ua/1640.html

Просмотров: 538 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz