Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2014 » Март » 1 » Перша ліга: Київ НПУ - Епіцентр К3 2-2
23:57
Перша ліга: Київ НПУ - Епіцентр К3 2-2

Що й казати – київське дербі видалося на славу! Серед цікавинок сьогоднішнього матчу слід відзначити те, що трибуни СК НПУ були переповнені – по частіше б так! Вперше у цьому сезоні у складі «Київ-НПУ» вийшов Євген Кіндяков, котрий минулий сезон відіграв за екстраліговий «Спортлідер+» і, на скромну думку автора, став кращим гравцем своєї команди у сьогоднішній зустрічі. А Олег Шуст сьогоднішній матч відіграв у різній парі бутс, певно для різного зчеплення з паркетом. Вже й не пригадаю, коли «педагоги» вносили в протокол максимально можливу кількість гравців, а ще ж не було Романа Пачева, який поїхав в Росію у справах пляжного футболу. Тепер перейдемо до самої гри.

Вже на перших секундах гри формальні гості могли відкрити рахунок після розіграшу штрафного і цей момент задав тон усій першій половині гри. Моменти біля воріт новоспеченого «дебютанта» Кіндякова з’являлися з частотою кулеметної черги. Якщо у «Київ-НПУ» я вище вже виділив гравця матчу, то у «будівельників» за це звання впродовж усього матчу боролися Шуст і Жук, теж на мою власну думку.

Перший удар у площину воріт Тимошенка господарі змогли нанести лише на 10-й хвилині, коли Гнезділов потужно приклався здалеку. «Педагогам» важко було долати центр поля, але до середини тайму хоча б вдалося заспокоїти гру. Далі «драгоманівці» покладалися на дальні закидання, які ледь не принесли їм дивіденди, але Павло Концеба і Галицький нагоди не використали.

Взагалі моментів у «Епіцентру К3» було багато, але три стоять окремо. На 14-й хвилині гості дуже швидко розіграли атаку і Сандецький вибіг віч-на-віч по правому флангу, перекинув воротаря, але Максим Войток головою встиг перервати політ м’яча у порожні ворота. Правда одразу після цього Максим Концеба програв свою дуель на побаченні з Тимошенком. За хвилину після цього Шуст накрутив у штрафному майданчику Максима Войтка і м’яко накинув м’яч на дальн стійку на голову Шкляруку, який з метра пробив повз. На передостанній хвилині Таразевич справа прострілив на Жук, але той з метра не зумів переграти Кіндякова, котрий у буквально сенсі цього слова ліг на лінію воріт і собою їх закрив.

Останнє слово міг сказати Галицький, якого Павло Концеба класною передачею вивів віч-на-віч, але стійка кращий друг воротаря.
Якщо в перерві здавалося, що в першому таймі команди розійшлися не на жарт, то у другому таймі все було ще цікавіше.

Початок другої частини дійства до болі нагадував такий у першій. Знову численні атаки гостей і немовірна реакція Кіндякова. Саме завдяки Євгену рахунок залишався сухим аж до 32-ї хвилини. Незадовго до цього Ярослав Войток міг забити супергол: добре зловив м’яч на ногу і з льоту з 16-ти метрів послав його як з гармати, от тільки точність трохи підвела.

Відкритий рахунок був не без участі Жука. Євгеній справа викотив м’яч в центр, а Калініченко сходу носком з 8-ми метрів потужно пробив під опорну ногу воротарю – 0:1. Тут у володіннях «Київ-НПУ» почалася справжня паніка, яка була погашена за хвилину другим взяттям воріт. Шуст зі штрафного віддав передачу на Шклярука, який вистрілив під поперечину.
2 голи за одну хвилину – від такого удару не так просто оправитися. «Педагогам» пощастило швидко відіграти один з голів. Пантелейчук пробив здалеку, воротар відбив перед собою і Максим Войток у карколомному кульбіті через себе переправив м’яч у ворота з 3-х метрів. І тут «Остапа, пробачте, Епіцентр К3, понесло». Команди миттєво помінялися ролями і тут вже термометр луснув біля протилежних воріт. Заслуговував на гол Павло Концеба, обігравши пару суперників, але стійка знову на варті.

За 2 хвилини до кінця автора першого голу вивели віч-на-віч, але він хитро віддав наліво на Мельника, який пробив у порожні ворота, в які стелився у підкаті Жук. Торкання руки і м’яча на лінії – червона картка і пенальті. Ярослав Войток пробив на силу – 2:2.

Обидві команди сьогодні заслужили на те, щоб піти з очками, але на останній секунді ще два очки втекли від гостей. Шайтанов зробив передачу з ауту на дальню стійку, але Сандецький з метра примудрився промазати. Буває і таке.

Отже, «Епіцентр К3» завершує перший етап на третьому місці, а молоді педагоги на 6-му, тож подякуємо їм за силу-силенну подарованих емоцій від гри.

«Київ-НПУ»: Євген Кіндяков - Віктор Пантелейчук, Павло Концеба, Олександр Галицький, Максим Концеба – Максим Войток (к), Ярослав Войток, Микола Гнезділов, Сергій Мельник – Олег Скуратівський. Запас: Сергій Дудка (в), Максим Максимов, Дмитро Біленко, Сергій Дімитренко.
Тренер: Андрій Голякевич

«Епіцентр К3»: Сергій Тимошенко – Микита Шклярук, Денис Сандецький, Олег Шуст (к), Сергій Романовський - Євгеній Жук, Валерій Калініченко, Олег Шайтанов, Костянтин Демиденко - Олександр Таразевич. Запас: Владислав Бондаренко (в), Дмитро Бабич.
Тренер: Олег Шайтанов

Арбітри: С. Єщенко (Бровари), В. Гандзій (Київ)

Голи: Валерій Калініченко, 32, Микита Шклярук, 33 - Максим Войток, 34, Ярослав Войток, 38 (пен.).
Нереалізований дабл-пенальті: Віктор Пантелейчук, 39 (вище)
Попередження: Сергій Романовський, 34.

Порушення: 8 (5) – 11 (5)
Удари повз ворота: 16 (7) – 20 (9)
Удари в площину воріт: 12 (3) – 18 (8)
Гольові моменти: 17 (5) – 26 (13)

Андрій Гулій, спеціально для Аматорської футзальної ліги України

ИСТОЧНИК:http://futsal-amator.com.ua/ukraine/chempionat_pervaya_liga/pervaya_liga_14_tur.php?razdel=2

Просмотров: 593 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь
«  Март 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz