Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Январь » 16 » Перша домашня нічия “Шанс-Авто”!
00:20
Перша домашня нічия “Шанс-Авто”!
Центральний матч 9-го туру між командами «Шанс-Авто» та «Меркурієм» завершився нічиєю – 5:5.

"Шанс-Авто”: Чемерис П., Романчук В., Бобилєв В., Дацюк Р., Колодюк Ю., Грицина М., Грицина М., Луців А., Москвін Є., Радько М.

Президент клубу: Мороз Олександр

Головний тренер: Луців Андрій

"Меркурий”: Янчик С., Гончар В., Рибак С., Ткачук В., Литвиновський С., Ткачук А., Химяк П., Чернієнко С., Карбовський Ю., Париський С.

 Головний тренер: Мглинець Віктор


 З перших хвилин перевагою заволоділи чернівчани і вже на 1-ій хвилині Віталій Ткачук міг вивести команду вперед. На 2-ій хвилині гри після помилки захисників Микола Грицина відкрив рахунок у матчі – 1:0. 3-я хвилина гри: після удару Павла Химяка м’яч влучив у Микола Грицину і з допомогою рикошета залетів у ворота – 1:1. Одразу після помилки чернівчан «шансівці» не реалізували атаку «три у два». Гості відповіли ударом з 7 метрів повз ворота Сергія Рибака. На 5-ій хвилині буковинці могли вкотре вийти вперед, але Віталію Гончару забракло влучності. За хвилину знову змарнований момент від чернівчан – вихід «три в один» завершився не точним пасом. 9-а хвилина гри і Євген Москвін дальнім ударом у кут воріт вивів ковельчан вперед – 2:1. На 12-ій хвилині Москвін міг зробити дубль у матчі, але надійно зіграв воротар чернівчан Сергій Париський. Через декілька секунд гри він же перевів удар Миколи Грицини на кутовий. Та через 10 секунд головна дійова особа останнього моменту робить дубль – 3-1 на користь «шансівців». На 14-ій хвилині влучне кидання м’яча Павлом Чемерисом на Євгена Москвіна завершилось ударом з розвороту в стійку, після чого куля відскочила до Андрія Чернієнка, який свого шансу не змарнував (3-2). Далі був тайм-аут збоку «шансівців», потім штрафний удар, після розіграшу якого Андрію Луціву забракло влучності. На тій же хвилині волиняни не стали розігрувати штрафний удар, а сильним ударом у «дев’ятку» Микола Грицина робить хет-трик і рахунок на табло 4:2 на користь своєї команди. За 15 секунд до завершення першого тайму, тайм-аут збоку чернівчан не дав результату і команди пішли на перерву.

 2 тайм

  Гості кинулись відігруватись і провели кілька гарних атак, в яких могли відзначитись Віталій Гончар та Сергій Рибак. «Шансівці» відповіли ударом Євгена Москвіна, але йому забракло влучності. На 23-ій хвилині гри у моменті, де відверто не було порушення правил з боку Павла Чемериса, арбітр надумав пенальті, яке, як виявилось пізніше, було переломним у матчі. Автором забитого пенальті став Павло Химяк (4-3). 24-а хвилина – удар Миколи Грицини повз ворота. 25-а хвилина і черговий змарнований розіграш штрафного удару з боку волинян. Цього разу забракло сили удару Євгену Москвіну. 27 хвилина матчу і змарнований момент від чернівчан, завершився ударом Павла Химяка повз стійку. 29 хвилина і удар повз дев’ятку Андрія Чернієнка. Перша половина другого тайму за моментами та розіграшем комбінацій була рівною. 31-а хвилина – після розіграшу ауту на шляху удару Володимира Бобилєва стала рука захисника, а добивання прийняла на себе стійка. На 33-ій хвилині Євген Москвін з одного метру влучив у воротаря. 34-а хвилина і змарнований момент від Михайла Грицини. Чернівці відповіли атакою на 35-ій хвилині, в якій Андрій Чернієнко після пасу Павла Химяка не влучив у пусті ворота. Час спливав, а нереалізовані моменти виникали з боку обох команд. За чотири хвилини до закінчення зустрічі за симуляцію Сергій Рибак отримав жовту картку. Добились нічийного результату чернівчани на 37-ій хвилині зустрічі, коли після розіграшу атаки «три у два» автором забитого м’яча став Віталій Гончар (4-4). На 38-ій хвилині гри Павло Химяк міг вивести гостей вперед, але не реалізував вихід віч-на-віч з воротарем. За півтори хвилини до кінця зустрічі, після невдалого вибивання м’яча захисників чернівецької команди, «круглий» потрапив до Андрія Луціва, який з Євгеном Москвіном та Володимиром Бобилєвим реалізували гольовий момент, автором забитого м’яча став капітан команди «Шанс-Авто» (5-4). Далі був тайм-аут чернівчан і 5 польовий гравець став у пригоді команді. Спочатку Євген Москвін міг поставити крапку в матчі, але після удару головою м’яч з порожніх воріт вибив захисник. А за 12 секунд до фінальної сирени «джокер», а саме Віталій Ткачук зрівняв у матчі – 5:5.

ИСТОЧНИК: http://www.shans-auto.com.ua/news/2010-07-20-15-42-05/201--q-q

 

Просмотров: 504 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz