Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Ноябрь » 24 » Перемогу принесла краща індивідуальна майстерність
12:00
Перемогу принесла краща індивідуальна майстерність
Репортаж про матч десятого туру Чемпіонату України з футзалу серед команд "Екстра-ліги" між МФК "Кардинал-Рівне" та "Ураганом" від Юрія Рачковського. +ВІДЕООГЛЯД гри та ВІДЕОКОМЕНТАРІ головних тренерів команд Сергія Гупаленка та Сергія Піддубного.

 

Гра розпочалася без розвідки обидві команди пресингували по всьому майданчику. Швидкий перехід від захисту до атаки без затримок в центрі майданчика, така гра на зустрічних курсах одразу захопила вболівальників обох команд, адже вкотре в Рівному висадився десант з Івано-Франківська – кілька десятків палких прихильників клубу. Така запекла боротьба привела до того, що вже на третій хвилині команди мали по два фоли, а рівняни через травму вже на перших хвилинах втратили одного із ключових гравців другої четвірки Павла Дармовіса. Правда судити про степінь важкості травми не беремось, але сподіватимемося, що до наступного матчу в Єнакієво Павло зможе поправити здоров’я. У другій четвірці Дармовіса довелося замінити Басичем, хоча Олександр, лише напередодні гри, після травми приступив до тренувань.

Витримавши стартовий тиск «кардиналівців», досить швидко ураганівці освоїлися, і вже Гурку доводилося демонструвати свою майстерність. Але як нападники не намагалися, довгий час захист виходив переможцем, або м’яч ставав здобиччю воротарів. І лише на 14 хвилині івано-франківцям вдалося першими відкрити лік забитим м’ячам. Передувала голу пристрілка Сімки, але перший його удар в правий кут воріт на 13 хвилині відбив захисник. А вже за хвилину удар Андрія з-за меж воротарської досяг мети. Правда Іван Гурко намагаючись врятувати ворота підставив ногу, але таким чином лише підправив м’яч у праву дев’ятку – 0:1. На 14 хвилині обидві команди вже мали по 4 фоли, а вже за хвилину рівняни, отримавши два фоли поспіль були покарані десятиметровим, який точним ударом у лівий кут реалізував Сергій Якунін – 0:2. Правда такий холодний душ не вивів господарів із рівноваги, а навпаки примусив активізуватися.

Не минуло і хвилини, як і «Ураган» отримав 5 фол, а Євген Валенко жовту картку. І хоча Сергій Піддубний зі штрафного пробив у Ципуна, але вже за кілька секунд м’яч таки побував у сітці воріт Кирила. Андрій Чернієнко потужно пробив із-за меж воротарської, Ципун відбив м’яч руками перед собою, але першим на добиванні опинився Михайло Волянюк, який і відкрив лік своїм забитим м’ячам після повернення - 1:2. Кінцівку тайму рівняни провели на половині суперника, але ні серія ударів Піддубного, ні спроби Маринюка і Басича успіху не принесли. І на перерву команди пішли за мінімальної переваги «Урагану».

Після відпочинку івано-франківці почали грати другим номером, використовуючи гострі контратаки, а господарі планомірно штурмували володіння Ципуна. На 23 хвилині гості двічі поспіль були покарані жовтою карткою. Спочатку гірчичник побачив Сергій Якунін, а одразу після цього за неспортивну поведінку картку отримав і Ільдар Макаєв. Але це не завадило «ураганівцям» підловити рівнян на контратаці. Павло Будняк отримав м’яч в центрі змістився вправо і точно пробив у дальній лівий кут – 1:3. МФК «Кардинал-Рівне» не заспокоївся, але за дві хвилини вдруге пропустив випад суперника. На цей раз Валенко завершив прохід лівим флангом виходом віч-на-віч з Гурко, Іван намагаючись завадити Євгену пробити простелився в падінні перед франківцем, але той вдало перекинув м’яч через голкіпера і збільшив перевагу команди – 1:4. Напевно чотири пропущені м’ячі рівненським голкіпером примусили головного тренера Сергія Піддубного замінити його і на 26 хвилині у воротах з’явився Віталій Дєнюжкін.

Зміна воротаря позитивно вплинула на гравців. На 28 хвилині Сергій Тригубець, ніби пристрілюючись, перевірив реакцію Ципуна зі штрафного, а вже за хвилину відквитав один м’яч, знявши павутину з дев’ятки воріт Ципуна – 2:4. За хвилину в пасиві «Урагану» 4 фоли. Після удару Сергія Піддубного зі штрафного в руки Ципуну, гості на кілька хвилин захопили ініціативу і вже вони притисли рівнян до воріт, але удари Будняка, Макаєва і Кордоби, або були неточними, або ставали легкою здобиччю Дєнюжкіна. Проте на 34 хвилині Валенко спочатку пробив у Дєнюжкіна, але після відскоку таки перекинув м’яч через Віталія, який вже розпластався на майданчику і не зміг завадити м’ячу потрапити до сітки – 2:5. Така зухвалість гостей ніби підстебнула господарів і чергова їхня атака правим флангом увінчалася успіхом. Маринюк вийшов на побачення з Ципуном, той перший удар відбив, але після відскоку Мар’яну вдається перекинути м’яч через Євгена такою собі не високою свічкою і тут як тут опинився Олександр Басич, який майже з метра, без проблем, переправив м’яч у порожні ворота, так і не давши йому опуститися на майданчик – 3:5. На 37 хвилині гості мали вже 5 фолів, але 6 фолу рівненські вболівальники так і не дочекалися. А з 38 хвилини Сергій Піддубний вирішив скористатися останнім шансом змінити рахунок, і спочатку Віталій Дєнюжкін почав підключатися до атак, а згодом в ролі п’ятого з’явився Танський. Але фінальна облога воріт «Урагану» успіху не принесла. Правда в цей час і франківці не уникали можливості контратакувати, але ці випади були лише епізодичними, в основному м’яч був під цілковитим контролем рівнян, хоча до закінчення гри їм так і не вдалося змінити рахунок. Гра завершилася ударом Маринюка, який Ципун парирував перед собою, але добити м’яч у ворота «кардиналівці» не встигли, адже одразу після цього прозвучав фінальний свисток арбітра, який зафіксував перемогу гостей – 3:5.

Таким чином франківцям вдалося поквитатися за втрачені очки в першому колі, нагадаю, що перша гра між цими командами в Івано-Франківську закінчився бойовою нічиєю – 1:1. Перемога «Урагану» дозволила франківцям відірватися від переслідувачів – «Локомотиву» і МФК «Кардинал-Рівне», як до речі і перемога «Енергії» в матчі з лідером «Єнакієвцем», який, до речі. зазнав першої в сезоні поразки – 3:7. А ось перемога в матчі аутсайдерів у Луганську - 5:1, дозволила «ЛТК» скоротити відтавання від кардиналівців до мінімуму. Проте триває лише друге коло і головна боротьба між командами ще попереду.

23.11.2013. 10 тур. «Кардинал-Рівне» (Рівне) - «Ураган» (Івано-Франківськ) - 3:5 (1:2).

«Кардинал-Рівне»: Іван Гурко, (Віталій Дєнюжкін, 26) - Віталій Танський, Сергій Піддубний, Михайло Волянюк, Андрій Чернієнко - Артем Фаренюк, Дмитро Ситник, Мар’ян Маринюк, Павло Дармовіс - Олександр Басич, Сергій Тригубець, Віталій Лісниченко, Володимир Кручок.

«Ураган»: Кирило Ципун - Андрій Сімка, Євген Валенко, Павло Будняк, Петро Шотурма - Роман Кордоба, Роніньо, Сергій Якунін, Ільдар Макаєв - Максим Павлюк, Орест Боргун, Роман Кіндратів, Тарас Королишин.

Голи: Михайло Волянюк (16), Сергій Тригубець (29), Олександр Басич (34) - Андрій Сімка (14), Сергій Якунін (15), Павло Будняк (23), Євген Валенко (25, 34).

Попередження: Дмитро Ситник (5), Мар’ян Маринюк (39) – Роман Кордоба (10), Євген Валенко (16), Сергій Якунін (23), Ільдар Макаєв (23).

Арбітри: Віталій Поляков (Кривий Ріг), Роман Плотніков (Донецьк).

Удари (у площину воріт): 25 (18) - 21 (12).

Юрій Рачковський

ИСТОЧНИК: http://www.cardinal-rivne.com/index.php/news/about-mfc/135-peremohu-prynesla-krashcha-indyvidualna-maisternist-videoohlyad

Просмотров: 443 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz