Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Февраль » 13 » Павленко: Таке може бути один раз в житті
01:04
Павленко: Таке може бути один раз в житті
Гравець збірної України та львівської «Енергії» Максим Павленко та наставник «енергетиків» Микола Сич в інтерв’ю клубному сайту поділилися враженнями від спарингу «синьо-жовтих» із поляками.

Максим Павленко:
-

- Максиме, яка була установка на гру із поляками?

- Найперше, наставники хотіли, щоби ми максимально виважено зіграли в захисті, пропустили якомога менше голів, а в атаці прагнули до максимальної реалізації моментів. На першому плані була дисципліна. Наставник відразу відзначив, що прийшло багато глядачів і ми не можемо їх розчарувати своєю грою та результатом.

- У другому матчі українці, на відмінну від першої гри, пропустили 2 голи. Тож, тренерську установку виконати не вдалося?

- Зате і моментів ми реалізувати більше. Це усе врівноважує. Думаю, ми змогли виконати установку на гру.

- Після другої гри збірна підійшла подякувати уболівальникам, вийшло достатньо емоційно. Це був експромт?energetuku-zbirnaLviv

- Так, експромт. Таке може бути один раз в житті. Запропонував партнерам подякувати уболівальникам, що ми і зробили.

- Мабуть, в «енергетиків» в цих спарингах була найбільша мотивація себе проявити, адже грали перед своїми уболівальниками…

- Звісно… Грати у Львові за «Енергію – почесно, а за національну збірну тим паче. Усі ми хотіли показати якнайкращу гру.    

Микола Сич:

- Що скажете про гру «енергетиків» за збірну?

- Загалом, хлопці досить не погано зіграли. Було трохи сумбуру, грали вони не у своїх четвірках. Сергій Коваль не відразу увійшов в гру. Але загалом «енергетики» заслужили на позитивну оцінку. Забили три голи, загалом не погано себе проявили.

- Зізнайтеся, дуже хвилювалися, коли у першому таймі Ільдар Макаєв зазнав ушкодження? До матчу із «Ураганом» залишилося не багато часу…

- Це був ігровий епізод, нічого не вдієш. Добре, що все минулося благополучно. Сьогодні Ільдар разом з усіма провів тренування.

- Спаринг Україна – Польща не спонукатиме вас у клубних матчах виставити ту ж четвірку, що виступала за збірну?

- Все може бути, зарікатися не буду. Ми ж четвірки потроху тасуємо. Рогачов після чемпіонату світу грав в одній четвірці із Павленком, Овсянніковим та Струком. Потім він перейшов до Бондаря, Макаєва та Коваля. Потім я Рогачова знову повернув в іншу четвірку. Чепорнюк перейшов з однієї четвірки в іншу. Якщо бачитимемо, що ротація складу принесе результат, неодмінно будемо її запроваджувати. Тому хто і де завтра гратиме, сказати не можу. Є кістяк, але не можу сказати, що так буде до кінця сезону. Будуть зміни, причому неодноразові.  

- Хто із «енергетиків», на ваш погляд, себе найкраще проявив у матчі за збірну?

- Мабуть, Денис Овсянніков. Він забив два голи. Взагалі, Денис практично завжди на високому рівні проводить матчі за збірну. Також сподобався Дмитро Бондар. На рівні зіграли Макаєв та Павленко. А ось Коваль чомусь не відразу увійшов в гру. Тому його міняли, потім випустили ще і в іншій четвірці.

- Можливо, Сергій Коваль перегорів або хвилювався?

- Не думаю, Коваль пограв в чемпіонаті Росії, грав проти команд із хорошими бразильцями. Не думаю, що в Сергія були проблеми із психологією. Хіба могли позначитися негативні  емоції через червону картку у матчі із ЛТК та, відповідно, пропущений матч із «Локомотивом». Взагалі, не можу сказати, що Коваль явно випав, але в гру він не увійшов так, як міг би.           

PS. Керівництво СК «Енергія» дякує вболівальникам з організації «Завжди вірні» та «Green Family» за шалену підтримку збірної України у товариських матчах проти збірної Польщі.

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/intervju/753-pavlenko-take-mozhe-buty-odyn-raz-v-zhytti.html

Просмотров: 505 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz