Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Январь » 10 » Павленко та Овсянніков "розстріляли" ворота ЛТК
21:08
Павленко та Овсянніков "розстріляли" ворота ЛТК
Львівська «Енергія» у 16-му турі розіграшу футзальної Екстра-ліги удома з перемогла луганську ЛТК. Підсумковий рахунок зустрічі 6:2.

Напередодні гри проти ЛТК, лазарет «Енергії» поповнився Сергієм Чепорнюком. Продовжує лікування Валерій Легчанов. За їхньої відсутності проявити себе отримали шанс Олександр Вершинін та Сергій Коваль. Обоє, в принципі, гри не зіпсувалися й нарікань на свої дії не заслужили. Місце у рамці воріт Станіслав Гончаренко спершу довірив Володимиру Кардашу. Але після другого пропущеного голу, його замінив Владислав Лисенко.        

Взагалі, гра проти ЛТК для «Енергії» розпочалася із «холодного душу». Вже на 2-й хвилині капітан гостей Артем Рось потужним ударом здалеку вразив ворота Володимира Кардаша – 1:0. Поновити паритет галичанам вдалося на 8-й хвилині. Помилкою в захисті суперника скористався Максим Павленко – 1:1. Але невдовзі луганчани знову вийшли уперед. Влучний удар завдав Володимир Разуванов. Як з’ясувалося згодом, це був останній гол ЛТК у цій грі. Переломити хід гри і вийти уперед господарі зуміли ще до перерви. Денис Овсянніков зробив рахунок нічийним – 2:2. А Максим Павленко на 19-й реалізував дабл-пенальті, призначений у ворота гостей за шостий командний фол. Ще одне порушення гостями правил на Павленкові судді команді Романа Ковальчика «пробачили». Отож, на перерву команди пішли за рахунку 3:2 на користь господарів.

Після перерви довгий час цифри на табло не змінювалися. Команди обмінювалися небезпечними моментами, але влучних ударів не завдавали. Аж поки Роман Ковальчик не вирішив піти ва-банк. Він за п’ять хвилин до кінця матчу випустив п’ятого польового гравця. Цей тактичний хід більше дивідендів приніс «Енергії». «Зелено-білі» ще тричі вразили ворота луганчан, натомість у власні не пропустили жодного голу. Овсянніков ще забив два голи, відзначився також і Павленко. Тож, обоє оформили хет-рики.

Наприкінці зустрічі травмувався Овсянніков. Планувалося, що він невдовзі у складі національної збірної України зіграє на турнірі в Азербайджані. Чи зможе Овсянніков допомогти «синьо-жовтим» на цих змаганнях з’ясується після медичного обстеження.        
Кращими гравцями матчу стали Денис Овсянніков та Тарас Кузь.    

Екстра-ліга. 16 тур
«Енергія» (Львів) – ЛТК (Луганськ) 6:2 (3:2)
10 січня. Львів. ПС «Галичина»

Арбітри: Станіслав Туржанський (Запоріжжя), Олексій Банасько (Фастів).

Інспектор – Юрій Веремчук (Рівне). Делегат – Олександр Єлшанський (Суми).

«Енергія»: Кардаш (Лисенко 11) – Овсянніков, Павленко, Струк, Якунін, Коваль - Макаєв, Бондар, Рогачов, Тригубець, Вершинін

ЛТК: Сухомлинов - Стрілець, Заворотний, Рось, Цимбаляк - Разуванов, Смоловик, Бессалов, Кузь - Шурак

Голи: Павленко (8, 19, 39), Овсянніков (16, 37, 40) - Рось (2), Разуванов (10)

Попередження: Бондар (15) - Рось (9).

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/novyny-klubu/320-pavlenko-ta-ovsjannikov-rozstriljaly-vorota-ltk.html

Просмотров: 546 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz