Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Июнь » 6 » Павленко розповів про золотий дубль «Енергії»
00:56
Павленко розповів про золотий дубль «Енергії»

Вітаю! Ось і розпочалася відпустка. Сезон видався на славу. Емоції, які відчув упродовж останнього тижня, просто неймовірні. Безперечно, цей сезон є одним із найпам’ятнішим у моєму житті.

У кожної команди упродовж року бувають перепади в грі та в результатах. «Енергія» не виняток. Попри ці перепади, ми впевнено утримували перше місце в турнірній таблиці і зуміли благополучно завершити справу. Ще перед початком сезону усі «енергетики» мріяли і жадали виграти і чемпіонат, і Кубок.

Для мене це уже четвертий золотий дубль. До того, в одному сезоні здобував золото чемпіонату і Кубок у складі «Інтеркасу», «Шахтаря» та «Тайму».

Безумовно, найсвіжіші спогади залишилися від фінального протистояння за Кубок України проти харківського «Локомотиву». Матч видався дуже напруженим. Усі викладалися по максимуму, не шкодуючи ні себе, ні суперників. Відразу хочу сказати, попри емоції на майданчику, поза грою наші хороші стосунки із гравцями «Локомотива» не зіпсуються. На паркеті не має друзів, тільки суперники.  
Так вийшло, що нашим основним конкурентом упродовж сезону був «Локомотив». Ми сперечалися із «залізничниками» в чемпіонаті, а потім в Кубку.

Цього року харків’яни прибавили. Прогрес очевидний… Думаю, це сталося завдяки приходу у їхню команду Сашка Кондратюка. Без нього вони діяли більш передбачуванно. Кондратюк ж додав грі «Локомотива» креативу. Вважаю, його найкращим розігруючим України. Тому, нам було в матчах із харків’янами не просто. До гри у фіналі Кубка ми готувалися так само, як і до півфінальних протистоянь плей-офф минулого чемпіонату. Як бачимо, рахунок повторився - 2:1 (з таким рахунком ми двічі торік перемогли харків’ян у Львові). 

Ми знали, що «залізничники» будуть часто прострілювати, з розрахунком на набіги швидких виконавців. Ми до цього були готовими. Намагалися збити темп гри, повільно проводили стандарти, часто змінювалися, щоби суперник не прилаштувався до нашого захисту. Головне, що ми не дали можливості харків’янам проводити контратаки. Це їм вдалося, здається, тільки одного разу упродовж усієї гри. А ми свої моменти використали. Індивідуальна майстерність гравців «Енергії» вища, чим у «Локомотива», тому для нас головним було зіграти правильно у захисті, а в нападі своїм моментом ми рано чи пізно мали скористатися. У перерві Сергій Чепорнюк сказав, що якщо заб’ємо другий гол, то «Локомотив» ми не відпустимо. Так і сталося, а забити другий гол судилося тому, хто про це сказав – Чепорнюку.  

Хочу подякувати за підтримку упродовж усього сезону нашим уболівальникам. Дуже добре, що в «Енергії» з’явився свій фан-клуб. Приємно, що наші фани не пропускають жодного матчу, організовано виїздять на гостьові ігри. Сподіваюся, ми вас і надалі не будемо розчаровувати, приноситимемо вам позитивні емоції від перемог.

ИСТОЧНИК: http://komentator.net/blog/item/9803-z-peremogoyu-usih-nas

Просмотров: 520 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь
«  Июнь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz