Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Сентябрь » 10 » Павленко: Наше завдання не змінилося – перемога у кожному матчі
00:34
Павленко: Наше завдання не змінилося – перемога у кожному матчі

Капітан «Тайму» Максим Павленко про стартову гру сезону проти «Єнакієвця».

«Єнакієвець» упродовж літнього міжсезоння змінився. Це означає, що в клубі відбувся процес переосмислення попереднього етапу і як наслідок, було вирішено провести кадрову ротацію, - каже Максим Павленко. – Ми очікуємо на важку гру в Єнакієве. Наші суперники неодноразово заявляли  про свої претензії на медалі сезону. Та й команду підсилили сильні гравці. Для «Тайму» ця гра буде прем’єрною у сезоні, а це накладає додатковий відбиток відповідальності за результат.

Стосовно залу в Єнакієве, то ми там граємо не вперше, усе в ньому нам добре знайоме. В залі низька стеля, стіна перебуває на незначній відстані від бокової лінії, що є небезпечно для гравців. В такому залі награних комбінацій провести багато не вдасться. На перший план вийдуть бійцівські якості. Ми хочемо із перших хвилин продемонструвати свій настрій на гру, заволодіти ініціативою і здобути перемогу.

Невдачі потенційних лідерів чемпіонату в першому турі для мене не були несподіваними. До стадії плей-офф команди будуть експериментувати. Не всі гратимуть на перемогу в кожній грі. Адже нова формула чемпіонату дає право на помилку. Основна боротьба розгорнеться в плей-офф. Але це не стосується «Тайму». Наше завдання не змінилося – перемога в кожному матчі»

  ИСТОЧНИК: http://fctime.lviv.ua/content/view/552/2/
Просмотров: 630 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz