Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Декабрь » 20 » Овсянніков: Ми ж виконали завдання-максимум
13:46
Овсянніков: Ми ж виконали завдання-максимум
Національна збірна України з футзалу, кістяк якої складають шестеро гравців львівської «Енергії» в Баку успішно пройшли відбірний турнір до чемпіонату світу. У своїй групі «синьо-жовті» посіли перше місце. Вони по ходу змагань обіграли хорватів й македонців, а в заключному матчі поступилися збірній Азербайджану (2:4). Господарів міні-турніру українці випередили за додатковими показниками.

Відразу після повернення на Україну на питання прес-служби «Енергії» відповів гравець нашої команди та національної збірної Денис Овсянніков.

- Денис, як оціните результати збірної України в Баку?
- Звісно, що позитивно. Ми ж виконали завдання-максимум — посіли перше місце у групі. Завданням-мінімум було просто вихід в плей-офф.

- Але в останній грі українці знову програли команді Азербайджану...
- Безумовно, прикро, що не вдалося взяти в Азербайджану реванш за невдачу на Євро-2010 безпосередньо в грі. Але, я вважаю, ми взяли у них реванш тим, що посіли у групі перше місце. Тим паче, що міні-турнір відбувся у них вдома.

- Перед початком відбірного турніру були розмови про те, що без Біро Жаде збірна Азербайджану є слабшою. Гра із цією командою підтвердила чи спростувала цю тезу?
- Зрозуміло, Біро Жаде є сильним гравцем. Але і без нього збірна Азербайджану достойно виглядає. У матчі із хорватами вони просто недооцінили суперників.

- Які враження від Баку?
- Вже бував у цьому місті. Воно дуже гарне із красивою архітектурою. Нас поселили на березі каспійського моря. Щоправда, поблизу нас був порт. Але краєвид був просто фантастичним. У нас була екскурсія по Баку. Бачили старе місто. Місто випромінює розкіш. Нам розповідали, що 99 відсотків молоді Азербайджану мешкає в Баку.

- В Баку зараз тепло?
- Так, тепло. У день стовпчик термометра показував десь 10 градусів вище нуля.

- Але через температуру проблем із акліматизацією у вас не було?
- Так, не було. Єдине заважала різниця в часі. Вона хоч і не велика, всього 2 години, але призвичаїтися було важко. Виходило так, що за нашим часом 22-га година, а за їхнім уже 24-та. А підйом був за їхнім часом о 9-й ранку і відразу ж ми їхали на тренування. Було важко виспатися.

- Наскільки футзал в Азербайджані популярний?
- Достатньо популярний. Звісно, на наших іграх із хорватами та македонцями глядачів було не багато, зате на останньому матчі із господарями був аншлаг. Тамтешній зал вміщає десь 1000 уболівальників, вільних місць не було. Була хороша атмосфера на цій грі.

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/novyny-klubu/295-ovsjannikov-my-zh-vykonaly-zavdannja-maksymum.html

Просмотров: 511 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz