Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Сентябрь » 14 » Овсянніков: Це мої перші червоні картки у кар’єрі…
10:28
Овсянніков: Це мої перші червоні картки у кар’єрі…
Гравець львівської «Енергії» Денис Овсянніков наприкінці минулого чемпіонату отримав червону картку у фінальному матчі проти івано-франківського «Урагану». Відбувши дискваліфікацію у грі за Суперкубок України проти тих же «ураганівців», футзаліст знову «заробив» вилучення у першому ж протистоянні сезону – із командою «Кардинал-Рівне». Про ігрову дисципліну Денис Овсянніков розповів в інтерв’ю клубній прес-службі.

- Денисе, розкажіть свою точку зору на той епізод у матчі із «Кардиналом», за підсумками якого вас вилучили з поля?

- До цього призвели два фактори. По-перше, судді невпевнено виконували свою роботу. Коли було потрібно, вони не свистіли і навпаки – коли цього не треба було робити, вони свистіли. По-друге,  коли сфолили на мені, я не почув свистка. Піднявся і продовжував догравати епізод. Гравець «Кардиналу» прокинув м’яч, а я жорстко пішов у відбір. Мені здається, що на червону картку мій вчинок не тягнув. На мені ж сфолили, але я не почув свистка. Потім, як ви пригадуєте, почалася штовханина, наші суперники почали говорити, що я зумисне вдарив по ногам їхнього партнера. Але це неправда.

- Наприкінці минулого чемпіонату вас вилучили, повторилася ситуація на початку поточного сезону… Ви, взагалі, людина запальна?

- Щиро кажучи, це мої перші червоні картки у кар’єрі. До того, на жодному турнірі мене не вилучали. Навіть жовті картки нечасто отримував.

- Тобто, це збіг, що як завершився для вас чемпіонат, так він і почався…

- Так, збіг… У матчі з «Ураганом» була ігрова ситуація. Мені нікуди було діватися, оскільки Сержао виходив один-на-один із Лисенком. А про епізод у Рівному я вже розказував, це банальна прикрість.

- Через червоні картки ви спостерігали за діями партнерів із трибун. Мабуть, тоді хвилювалися більше, чим перебуваючи на лаві запасних чи майданчику?

- У матчі із ЛТК по ходу гри зрозумів, що «Енергія» переможе. Була впевненість в партнерах по команді. А ось із «Ураганом» упродовж другого тайму дуже переживав. Розумів, що підвів хлопців. Рахунок до кінця гри був дуже слизьким – 2:1. Дуже сильно нервував тоді.

- Що вам Станіслав Олександрович Гончаренко після тих матчів сказав?

- Станіслав Олександрович не сварив мене, він не вважав мене винним. Уже потім підходив і говорив, що, можливо, не варто було порушувати правила в матчі з «Ураганом», адже вихід один-в-один не завжди завершується голом. А стосовно ситуації у Рівному, то наш наставник, як і я, був здивований рішенням суддів вилучити мене з гри. Мало того, що показали червону картку, так ще і на два матчі дискваліфікували. Наступний матч проти «Моноліту» теж пропущу.

- Можна сказати, що пощастило хоча б у тому, що ви пропустите два матчі не з фаворитами Екстра-ліги?

 - Не знаю… Мені точно не пощастило, адже отримав червону картку. Грати хочеться завжди проти  будь-якого суперника.

- А якщо брати командні інтереси?

- У цьому аспекті, мабуть, ви праві. Хоча зараз не можна нікого недооцінювати, завжди потрібно відповідно налаштовуватися на матч. Мені взагалі неприємно, що пропускаю початок чемпіонату. Поза грою практично місяць перебуватиму. Зараз ми з «Монолітом» граємо, а потім тур пропускаємо. Так і виходить місяць паузи.

- Судячи з ваших слів, що жовті картки отримуєте не часто, на грубість суперників волієте не відповідати забороненими прийомами?

- Намагаюся втримуватися, тому і нечасто отримую жовті картки. А якщо суперник на мені фолить і отримує за це попередження, значить він слабший за мене, не встигає за моїми діями. Я так це сприймаю.  

- Узагалі, що можете сказати про наступного суперника «Енергії» - «Моноліт»?

- Попри те, що харків’яни програли стартові два тури з різницею в «-10» голів, не можна їх недооцінювати. Зараз легких матчів не буває. Найголовніше, щоби наші хлопці зіграли у свою гру, показали свою гру, тоді все буде добре.

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/novyny-klubu/172-ovsjannikov-ce-moji-pershi-chervoni-kartky-u-kareri.html

Просмотров: 466 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz