Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Октябрь » 7 » оман Кедик: "На проведення Кубку УЕФА потрiбно 600 тисяч гривень"
10:32
оман Кедик: "На проведення Кубку УЕФА потрiбно 600 тисяч гривень"
Уперше в iсторiї  українського футзалу на наших теренах вiдбудеться Кубок УЕФА, в якому вiзьмуть участь найсильнiшi клуби Європи. У рамках основного раунду найпрестижнiшого єврокубку у Львовi вiдбудеться шiсть матчiв, а переможець стане вiдомим цієї недiлi. Україну представить клуб "Тайм", чинний чемпiон України.

Президент "Тайму" Роман Кедик розповiв "Експресу" про цiкавi подробицi органiзацiї футзального свята.

-- Яка найбiльш проблемна ланка роботи пiд час органiзацiї Кубку УЕФА в Українi?
-- Найважче було вибороти право бути господарем турнiру. Як на мене, керiвництво УЕФА пiшло нам на зустрiч, бо Україна прийматиме  Євро-2012. Тому футбольнi чиновники з  Європи закрили очi на невеличкi проблеми iз залом. Палац спорту "Галичина" не є бездоганним. Зокрема, не вiдповiдає  рiвню господаря Кубку УЕФА кiлькiсть паркувальних мiсць бiля арени, роздягальнi та інші дрiбнi деталi. Все iнше на найвищому рiвнi. Всього ми маємо 127 пунктiв, якi поволi виконуємо.

-- Якi штрафи загрожують Українi у разi невиконання певних пунктiв пiд час органiзацiї  турнiру?
-- Знаю, що делегати УЕФА дуже прискiпливо придивлятимуться до кожної  дрiбнички i все побачене опишуть у рапортах. Якi пізніше чекатимуть штрафнi санкцi  -- не знаю. Нас про це не повiдомили. Та побоювання за можливi штрафи є.

-- Яку суму платить УЕФА для того, щоб футзальне свято вiдбулося на найвищому рiвнi?
-- Перед початком турнiру нам нiчого не платять. А вже по завершеннi змагання УЕФА має  переказати на нашу команду десять тисяч євро. Цi грошi пройдуть маршрут до нас через Федерацiю футболу України, потiм через Асоцiацiю футзалу України, а вже пiзнiше -- до "Тайму".

-- Гаразд, десять тисяч євро нам вiдшкодують. А скiльки всього коштує  проведення турнiру?
-- Ми маємо оплатити проживання, харчування, дозвiлля трьох команд-гостей: грецької  "Афiни", "Арарату" з Кiпру, а також боснiйського "Орлiча". За попереднiми даними, проведення Кубку УЕФА вартуватиме близько 600 тисяч гривень.

-- Чи можна заробити на такому заходi?
-- Нi, заробити нереально, але компенсувати витрати можна. Рiч у тiм, що ми виграли тендер на проведення змагання у перiод, коли потужнi компанi  сформували бюджети i тепер вони неготовi витрачати величезнi грошi на рекламу пiд час Кубку УЕФА. Та все одно продаж квиткiв та спонсорськi контракти дозволять компенсувати левову частку витрат.

-- Не можу не спитати про саму вашу команду. Все-таки перед початком турнiру "Тайм" трохи пригальмував у чемпiонатi України...
-- За гравцiв я спокiйний. На  євроаренi вони забудуть про всi попереднi негаразди i достойно представлять Україну. "Тайм" покаже видовищну гру, гiдну чемпiона країни-господаря.

Олег ЗУБАРУК, газета «Експрес»
Просмотров: 590 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz