Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Сентябрь » 19 » Олександр Бондар: З угорцями зіграли лише перший тайм
14:14
Олександр Бондар: З угорцями зіграли лише перший тайм
Національна збірна України з футзалу у першому матчі плей-офф до чемпіонату Європи-2014 мінімально обіграла збірну Угорщини – 2:1. Доля єдиної путівки до Бельгії визначиться в Угорщині 24-го вересня, коли команди зіграють матч-відповідь.

Одним з кращих гравців збірної України у першому матчі у Харкові був Олександр Бондар. «Енергетик» поділився своїми враженнями від першого матчу, а також розповів свої думки про повторний поєдинок.

-Олександре, наскільки тяжіла відповідальність за результат у першому матчі у Харкові?
-У збірній Україні відбувається зміна поколінь. До команди прийшли молоді гравці. Зважаючи на це, та інші фактори результат на нас давив. Прийшло чимало вболівальників і на наших діях це було помітно. Можливо, у кожного з гравців промайнула думка: не дай Боже сьогодні програємо. І від цього, мабуть, вийшла така гра.

До першого матчу з угорцями ми зібралися лише за тиждень. Вважаю, цього часу, аби зігратися, було замало. Звісно, перед своїми вболівальниками хотілося зіграти якомога краще, однак вийшло так як вийшло. Грали обережно, боялися пропустити. І, мабуть, через це гра була не зовсім цікавою.

-На твою думку, наша команда зіграла нижче своїх можливостей?
-Так. У нас багато чого не виходило. Попри це, думаю, що краще зіграємо в Угорщині у матчі-відповіді. Не здивую нікого, якщо скажу, що ми розбирали нашого суперника і знали, що гра буде важкою. Загалом, угорці – хороша команда. Ми прекрасно знали, що гра буде непроста.

-Яким бачиш матч-відповідь в Угорщині?
-Головний тренер збірної Угорщини Сіто Рівера працював у збірній Румунії, де команду привчав грати в п’ять польових. Цю тактику вони відпрацьовують часто. Думаю, у цій грі угорці багато часу гратимуть з п’ятим польовим гравцем. Їхню гру у більшості ми розбирали. До такого повороту подій були готовими у Харкові, будемо готовими і в Угорщині. Загалом, як би вони вдома не грали, легше нам точно не буде. Ми зіграли перший тайм, після якого нічого не ясно. Усе вирішить другий матч. Надіюся, що все буде добре.

Прес-служба СК "Енергії"

Просмотров: 473 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz