Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Май » 17 » Офіційна інформація від АМФУ
18:14
Офіційна інформація від АМФУ
соціація міні-футболу (футзалу) України доводить до відома футзальних клубів вищої та першої ліги, що на  даний час не відбулося ЖОДНОГО засідання Робочої групи з питань проведення наступного сезону 2012-2013 рр. за участю Президентів АМФУ, АФКУ та представників ФФУ. 


Одним з рішень «Круглого столу» було першочергове виконання всіх невиконаних пунктів Договору між АФКУ «Екстра-ліга» та АМФУ сезону 2011-2012 рр. Нажаль, на даний час керівництво АФКУ «Екстра-ліга» намагається дестабілізувати ситуацію у вітчизняному футзалі та надалі всіляко порушує умови діючого Договору.


АМФУ нагадує всім суб'єктам футзальної діяльності, що офіційна інформація може бути отримана тільки шляхом листування та тільки за участі АМФУ.


Інформація, яка з'явилась у ЗМІ щодо «Пропозицій Робочої групи з питань проведення ЧУ з футзалу «Екстра-Ліга» сезону 2012/2013 р.р.» не є офіційною, а лише «власною думкою» АФКУ «Екстра-ліга» та не має ніякого відношення до засідань вищенаведеної групи.


Також, доводимо до відома, що згідно Рішення Виконкому АМФУ (протокол № 23 від 04.05.2011 р.), враховуючи думку та небажання декількох клубів АФКУ «Екстра-ліга» грати під егідою АФКУ «Екстра-ліга», систематичне порушення та невиконання пунктів Договору, невиконання АФКУ рішень керівних органів АМФУ,систематичне порушення Статутів АФКУ «Екстра-ліга» та АМФУ, прийнято рішення про винесення питання доцільності подальшого перебування АФКУ у якості колективного члена АМФУ. Дане питання буде винесене на найближче засідання Ради АМФУ (кінець травня - початок червня 2012 року).


Ще раз повідомляємо, що не було проведено ЖОДНОГО ОФІЦІЙНОГО засідання Робочої групи у повному обраному складі та під керівництвом Голови групи - Президента АМФУ Г. А. Лісенчука.

АМФУ

 
Просмотров: 529 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz