Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Октябрь » 13 » Невдоволеність матчем із «Ураганом»
09:54
Невдоволеність матчем із «Ураганом»
Привіт усім уболівальникам футзалу, а особливо прихильникам «Енергії»! Ось і настала черга нашої команди помірятися силами в сезоні 2011-2012 років із фаворитами чемпіонату. Першу гру із розряду важливих, а тому і важких, як ви знаєте, ми уже провели в Івано-Франківську.

Дуже емоційна гра видалася. Ми по ходу гри перемагали, але у підсумку ледве вирвали нічию. Можливо, повторю банальні речі, але перед «Енергією» поставлені максимальні завдання. Тому нічия, навіть, у матчі із сильним суперником, нікого із нас не радує. Ми ж прагнули здобути три очки і були близькими до цього. Вели в рахунку, мали перевагу, особливо у першому таймі, наші фізичні кондиції кращі, чим в «ураганівців». Але в нас є одна проблема, яку потрібно конче вирішувати – реалізація гольових моментів. Над цим важливим компонентом гри багато працюємо на тренуваннях, але, тим не менш, нам є ще куди удосконалюватися. Звісно, добре хоча би те, що ми не відпустили на «чисте» перше місце «Ураган». Але, запевняю, після матчу ніхто із нас цьому факту не радів. В усіх був настрій, який найкраще передає російське слово «нє досказаности».

Ще хотів би приділити увагу іншій темі – Екстра-лізі. Думаю, не помилюся, якщо скажу, що від створення цієї організації ми очікували якісного поступу уперед. Хочеться, аби на футзальних іграх було якомога більше уболівальників, а перебіг змагань завжди перебував у фокусі ЗМІ. Врешті, хочеться щоби нашим видом спорту займалося чимало дітлахів. Зрозуміло, що «Москва будувалася не за один день» і на реалізацію хороших проектів потрібен час. Продовжую вірити у те, що Екстра-ліга насправді дасть поштовх розвитку футзалу, що вдасться знайти спонсорів і зробити міні-футбол масовим видом спорту. У Росії, де доводилося проводити матчі, на трибунах чимало дітей. Хочеться, щоби їх було чимало і в Україні. Тим паче, що в холодну пору року комфортніше перебувати у затишному залі, чим на трибунах стадіону. Просто потрібно популяризувати і доносити до людей якомога більше позитивних моментів футзалу. А ще подумати над тим, як міні-футбольний матч зробити справжнім шоу, незабутнім святом. Цьому виду спорту віддав багато років свого життя, люблю і шаную свою роботу, а тому майбутнє міні-футболу мені не байдуже. Тому і вирішив поділитися своїми міркуваннями на цю тему.

Що ж, наостанок додам, що ви можете мені ставити питання. Для цього заповніть під цим постом форму коментаря. Успіхів вам!

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/blogy/198-nevdovolenist-matchem-iz-uraganom.html

Просмотров: 518 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz