Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Сентябрь » 4 » Нервова перемога «Енергії» над «Кардиналом»
16:45
Нервова перемога «Енергії» над «Кардиналом»
У першому турі розіграшу Екстра-ліги львівська «Енергія» у гостях обіграла «Кардинал-Рівне» - 3:1

Гра видалася напрочуд емоційною та інтригуючою. «Енергія» впродовж матчу хоч і володіла ініціативою, але сказати, що у нашого стража воріт Лисенка не було роботи не можна. У першому таймі на гол Якуніна, господарі відповіли влучним ударом Танського. На 13-й хвилині відзначився Павленко.

Наприкінці першого тайму Овсянніков піддався на провокацію Танського і схопив того за голову. На майданчик вибігли представники обох команд. Впродовж кількох хвилин суддям довелося вгамовувати емоції «енергетиків» та «кардиналівців». В результаті, головні «герої» епізоду побачили перед собою червоне світло. Згодом, Дєнюжкін почав виходити п’ятим польовим. Але безуспішно… Перший тайм так і завершився за рахунку 1:2 на користь гостей.

Початок другого тайму був за господарями. Вони заволоділи ініціативою. На щастя, оборона «зелено-білих» та наш голкіпер осічки не припустилися. Особливо настирним був Паршиков, він виходив віч-на-віч із Лисенком, але страж воріт «Енергії» виявився на висоті. Дєнюжкін скидав на Танського, перед яким був лише Лисенко. Але «кардиналівець» пробити сходу не зумів. Підступно пробивав Федюк, і знову Владислав нейтралізував небезпеку.

За 6-ть хвилин до кінця матчу у пасиві «Енергії» було уже 5 командних фолів, у «Кардинал-Рівне» лише 3. Але до десятиметрового львів’яни справу не доводили. Ще через хвилину Дєнюжкін знову перейшов центр майданчику і почав допомагати партнерам штурмувати ворота суперника. В одному із епізодів Павленко ледве не покарав господарів за гру із п’ятим. Але Дєнюжкін встиг повернутися і підставити ногу, через яку перечепився Максим. Свисток судді у цьому епізоді змовчав. А на останній хвилині гри Рогачов таки поцілив у порожні ворота «Кардиналу» - 1:3.

Кращим гравцем матчу у складі «Енергії» визнано Дмитра Бондаря, а в «Кардиналі» кращим був Михайло Волянюк.

Екстра-ліга. 1 тур

«Кардинал-Рівне» - «Енергія»  1:3 (1:2)
Рівне. 2011-04-09

«Кардинал-Рівне»: Дєнюжкін – Паршиков-к, Піддубний, О. Бондар, Маринюк – Ситник, Танський, Федюк, Когут, Волянюк

«Енергія»: Лисенко-к  – Овсінняков, Павленко, Якунін, Легчанов, Коваль, Тригубець – Д.Бондар, Чепорнюк, Макаєв, Рогачов – Ільків, Струк

Голи: Волянюк  – Якунін, Павленко, Рогачов

Вилучення: Танський – Овсянніков

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/novyny-klubu/159-nervova-peremoga-energiji-nad-kardynalom.html

Просмотров: 476 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz