Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Октябрь » 10 » Не такий вже й міцний «Моноліт»
13:59
Не такий вже й міцний «Моноліт»

В п'ятому турі "Екстра-ліги" "Кардинал-Рівне" в так званому матчі за "6 очок" переміг харківський "Моноліт". До цього обидві команди йшли на рівні в турнірній таблиці і мали в своєму доробку одну перемогу та три поразки...

Першими по воротам суперника нанесли удар господарі. Бондар пробив повз ліву стійку. У відповідь Бурдюг прорвався лівим флангом, але випустив м’яч за межі поля. Проте вже друга атака гостей завершилася взяттям воріт господарів. Табаньков з центру майданчика вивіреною передачею знайшов на лівому фланзі неподалік воротарського майданчика Бурдюга і Андрій вийшовши віч-на-віч з тезкою Пітулею пустив м’яч між ніг останнього, таким чином відкривши рахунок. Швидкий гол примусив активізуватися рівнян, натомість гості лише зрідка відповідали контратаками, зосередившись на захисті власних воріт. Так одразу після пропущеного голу, рівняни відповідають черговою атакою. Перший фол у гостей, Піддубний б’є зі штрафного, але влучає у голкіпера харків’ян Гурка. За хвилину Сергій опиняється на п’ятачку суперника, але замешкався з ударом і захисники ліквідовують небезпеку. Майже одразу після цього Маринюк одержав передачу на правому фланзі і з кута майданчика зробив передачу у воротарський, де на передачу очікували Паршиков і Піддубний, але захисники випередили рівнян. На четвертій хвилині Танський пробив по воротам боротьбу на другому поверсі у Федюка виграв Сколотій, вибивши головою м’яч на кутовий. Згодом Танський двічі виводив Волянюка на удар, але першого разу м’яч влучив у захисників, а в другому випадку Михайло випустив його за межі поля. А згодом і сам Танський справа наважився на удар, на цей раз м’яч просвистів в кількох сантиметрах від лівої дев’ятки. І врешті-решт постійний штурм воріт суперника на 7 хвилині для рівнян увінчався успіхом. Паршиков отримав м’яч за межами воортарського, проти нього прушили правила, але він все-таки увірвався в штрафну, де був повторно збитий. Судді не вагаючись призначили пенальті, яке чітко реалізував голкіпер рівнян Віталій Дєнюжкін – 1:1, пробивши в ліву дев’ятку. У відповідь Чуднов намагався пробити Пітулю, але Андрій впорався з нескладним ударом. Згодом Юнаков з ліва наносив удар і знову рівненський голкіпер на висоті. Натомість черговий удар справа Чуднова вийшов не надто влучним і м’яч пролетів в метрі від дальньої стійки. Двох хвилинний штурм воріт господарів так і не приніс успіху. Після цього команди  обмінялися атаками. Федюк прорвався до воротарського майданчика і пробив, але Гурко врятував команду. У відповідь штрафний у виконанні Мінаєва в правий дальній кут – Пітуля в шпагаті ногою парирує удар. Проте на 11 хвилині господарі вдруге таки засмутили надійно діючого у воротах Гурка. Піддубний зліва точною передачею знайшов по центру Бондаря, той в один дотик переправив м’яч на Маринюка, який знаходився в метрі від лівої стійки, Мар’яну не залишалося нічого іншого, як підставивши ногу вивести свою команду вперед – 2:1.

На 11 хвилині 5 фол в пасиві «Моноліту», у рівнян поки що лише три. Паршиков віддавав чудову передачу на граючого тренера, який знаходився в двох метрах від лівої стійки воріт, але захисники випередили досвідченого рівнянина. Згодом він же пробивав з близької відстані, але влучив у голкіпера гостей. У такому ритмі гра проходила до закінчення першого тайму. Цілковитою ігровою перевагою володіли господарі майданчика, які врешті-решт і були винагородженні за настирність. На 18 хвилині удар Бондара майже з центру майданчика прийшовся в ліву стійку, м’яч відскочив до неприкритого Паршикова і капітан рівнян холоднокровно переправив м’яч у порожні ворота, адже Гурко в цей час розпластався на паркеті - 3:1. У відповідь, кілька ударів по воротам рівнян. Спочатку удар Аватесяна парирував Пітуля, а згодом після його ж передачі Педяш не влучив у ворота. За хвилину до закінчення тайму Пітуля, побачивши що Гурко вийшов з воріт, пробив по воротах з власної штрафної, але Іван ліквідував небезпеку. Волянюк пробиває метрів з 10-ти повз ліву стійку. А за 57 секунд до свистка на перерву - 5 фол у пасиві рівнян. А через 15 секунд головний тренер «Моноліта» Віталій Чернишов бере тайм-аут. Але до перерви жодній з команд так і не вдається змінити рахунок. Перший тайм завершився неточним ударом Волянюка.

Уже на перших хвилинах рівняни в трьох викотилися проти одного захисника, але Маринюк не встиг своєчасно віддати м’яч партнерам і нагода була змарнована. Темп гри дещо зріз, але як і раніше ініціатива була на боці господарів. Ситник небезпечно прострілював з правого флангу, але Когуту не вистачило, якоїсь миті аби замкнути передачу. У відповідь Табаньков справа пробиває по воротам, але Волянюк опиняється на шляху м’яча. Згодом Михайло стає на заваді Мінаєву, який намагався переправити м’яч у ворота, після розіграшу кутового. На 26 хвилині Сергій Піддубний пробивав головою, але Гурко без проблем заволодів м’ячем. За хвилину вже капітан рівнян перевірив реакцію голкіпера харків’ян. У відповідь удар Бурдюга парирує Пітуля, але м’яч потрапляє до Табанькова який б’є повз ворота. Аватесян проводить аналогічний удар. Вихід Маринюка на побачення з Гурко, але голкіпер виходить переможцем. Двічі поспіль Сондак прицілювався до воріт.

Багатою на моменти вийшла середина другого тайму. Спочатку Аватєсян прорвався у володіння рівнян, скинув м’яч на ліво на Долгова, але той не дотягнувся до м’яча. Одразу блискуча контратака рівнян Федюк із ліва діагональна передача на протилежну стійку на Танського, і Віталій замикає передачу партнера – 4:1. За хвилину Бондар пробиває штрафний, спочатку Піддубний, а згодом Маринюк намагаються добити м’яч, але Гурко на місці. Проте вже за кілька секунд Піддубний отримав м’яч у воротарському майданчику опинився тет-а-тет з голкіпером «Моноліту» і технічно помстився за перший гол забитий у ворота Пітулі, також пробивши між ніг харків’янина – 5:1. Вдруге в матчі хвилинну перерву бере головний тренер «Моноліта» Віталій Чернишов, і після цього гостям на п’ять хвилин вдається захопити ініціативу, але після ударів Чуднова Шешенєва і Долгова м’яч так і не влучає в ворота Пітулі. Штурм «Моноліта» перервав Волянюк. Михайло перехопив м’яч на своїй половині поля і викотився на побачення з Гурко, проте потужний удар рівнянина прийняла на себе дальня права стійка. Після цього кардиналівці знову взяли нитки гри у свої руки. Вкотре Михайло опинився на ударній позиції, на цей раз м’яч перехопив Бондар і відпасував його партнеру. За три хвилини і тридцять секунд, до закінчення гри, на майданчику замість Пітулі з’явився Дєнюжкін, який почав підключатися до атаки, а роль останнього на себе взяв головний тренер, який і розігрував м’яч, намагаючись вивести партнерів під удар. І потрібно відмітити, що такий крок керманича рівнян у підсумку увінчався успіхом. Денюжкін отримав м’яч від Сергія, миттєво переадресував його Бондару той знаходячись під гострим кутом до воріт точно пробив у дальній лівий кут воріт – 6:1. За хвилину 5 фол одержують монолітів ці. Партненри виводять Дєнюжкіна на побачення з колегою по амплуа, але Іван виграє мікродуєль у Віталія. А за 31 секунду до закінчення гри Чуднов не дозволеним прийомом зупиняє Дєнюжкіна і шостий командний фол, що одразу виливається у десятиметровий у ворота «Моноліту». Але Гурко відбиває удар Волянюка в праву дев’ятку. Матч так і завершується з рахунком - 6:1 на користь Кардинала.

5 тур. 8 жовтня. "Кардинал-Рівне" (Рівне) - "Моноліт" (Харків) - 6:1 (3:1).

«Кардинал-Рівне»: Пітуля (Дєнюжкін, 36) – Бондар, Маринюк, Паршиков (к), Піддубний – Волянюк, Когут, Федюк, Танський – Ситник, Сондак. Запасний: Прислупський.

«Моноліт»: Гурко – Бурдюг, Мінаєв, Табаньков, Аватєсян - Юнаков, Рибак, Чуднов, Сколотій – Долгов, Педяш, Шешенєв. Запасний: Мякота.

Голи: Дєнюжкін (7, з пенальті), Маринюк (11), Ситник (18), Танський (30), Піддубний (31), Бондар (38) – Бурдюг (2).

Попередження: Мінаєв (28), Юнаков (30), Чуднов (40).

 

Кращими гравцями матчу визнали Сергія Піддубного та Івана Гурка.

Юрій Рачковський

Газета «Рівненський ДІАЛОГ»

Спеціально для сайту «Кардинал-Рівне»

Просмотров: 513 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz