Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Декабрь » 16 » Надрезультативний спаринг «Енергії» та «Спортлідера+»
02:07
Надрезультативний спаринг «Енергії» та «Спортлідера+»
«Зелено-білі» перемогли гостей із Хмельницького з рахунком 8:7.

Як відомо, цією товариською грою команди заповнили паузу в чемпіонаті. Для «Енергії» цей матч, можна сказати, був генеральною репетицією протистояння у межах розіграшу Екстра-ліги проти луганської ЛТК. «Спортлідер+», безумовно, вказав Миколі Сичу на проблемні місця в грі його підопічних. «Зелено-білі» добре зіграли в атаці, але погано в захисті. Саме через проблеми в обороні упродовж практично усього матчу львів’яни були в ролі наздоганяючих.

Спаринг пропустило четверо гравців «Енергії». Через проблеми зі здоров’ям на трибунах сиділи Денис Овсянніков та Володимир Кардаш. Сергій Тригубець ще не готовий до навантажень, а тому теж пропустив гру із «Спортлідером+». Петро Ільків перебуває у розташуванні молодіжної збірної України, а тому фізично не міг бути присутнім у цей день в Палаці спорту «Галичина».

«Енергія» розпочала цей матч у такому складі: Павленко – Рогачов – Чепорнюк – Якунін. Другий квартет склали Бондар - Пічкуров – Коваль – Макаєв. Згодом, у гру вступили Легчанов та Струк. Микола Сич у цьому протистоянні, природно, часто міняв склад четвірок.
У першому таймі у складі «зелено-білих» голом відзначився Павленко, а Макаєв оформив дубль. Натомість, у власні ворота «Енергія» пропустила аж п’ять голів.

Після перерви Павленко забив вдруге, Макаєв оформив хет-рик. Ще три голи у доробку Легчанова. Два з них Валерій забив зі стандартів – з пенальті та дабл-пенальті. «Спортлідер+» ж у відповідь провів дві результативні атаки. Варто відзначити, що переможний гол галичани забили тільки наприкінці гри.         

В.о. головного тренера «Енергії» Микола Сич про спаринг своєї команди із «Спортлідером+»:

- Миколо Анатолійовичу, у цій грі ви збиралися переглянути тих виконавців, які мали проблеми із ігровою практикою. Що скажете про гру Владислава Лисенка та Сергія Якуніна?
- Гра була веселою, у Лисенка було вдосталь роботи. Його можна звинуватити у 6 та 7 голах, коли він пропустив з кутового та при невдалому виході із воріт. Але, загалом, до Владислава особливих претензій немає, він сьогодні підтвердив свою високу кваліфікацію. Він добре читав ситуацію на паркеті, приймав правильні рішення, за винятком цих двох помилок, про які я згадував.             

Якунін дуже важко входив у гру, провів невдалий перший тайм. Після перерви гра Сергія покращилася. Я перебудував четвірки і гра змінилася. Якби не ті два голи, то враження від другого тайму були би ще кращими.

- Якщо судити з рахунку, то в «Енергії» спостерігається регрес, не так давно ваша команда перемогла «Спортлідер+» переконливіше. А якщо судити з самої гри, то побачили прогрес у підопічних?
- Якщо команда пропускає 7 голів, то важко сказати, що ми прогресуємо. Є дуже великі проблеми в захисті. В нападі справи кращі. А ось в обороні, особливо в першому таймі, ми зіграли дуже слабо.

- Хлопці повністю виклалися в цьому матчі?
- На спаринг дуже важко хлопців налаштувати. Якби це була календарна гра, то був би інший настрій. Ось ця розхлябаність і призвела до деяких голів у наші ворота. Гол Рогачова, гол з кутового Лисенка, Пічкурова…  Хотів на Пічкурова подивитися, випустив його у першому таймі і зрозумів, що йому потрібно ще працювати і працювати для того, щоби в цій команді грати в основі.


ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/novyny-klubu/683-nadrezultatyvnyj-sparyng-energiji-ta-sportlidera.html

Просмотров: 548 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz