Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Август » 17 » НА ПОЛЬСЬКОМУ ЗБОРІ "УРАГАН" ПРОВЕДЕ ШІСТЬ ПОЄДИНКІВ
21:30
НА ПОЛЬСЬКОМУ ЗБОРІ "УРАГАН" ПРОВЕДЕ ШІСТЬ ПОЄДИНКІВ
Триває другий навчально-тренувальний збір "Урагану" у сусідній Польщі. Традиційно, вже вчетверте поспіль, місцем дислокації івано-франківської команди стало місто Бєльсько Бяла. На домашній арені місцевого "Рекорду" підопічні Сергія Гупаленка проводять підготовку до нового сезону, відпрацьовуючи тактично-ігрові дії, які матимуть можливість перевірити на практиці у контрольних матчах.

Загалом на польському зборі "Ураган" запланував провести шість поєдинків. Перший з них відбудеться вже сьогодні ввечері. Суперником буде найбільш українська команда Екстракласи - "Марвіт" з Торуня, яку очолює Роман Смирнов. У понеділок, 20 серпня, івано-франківці зіграють проти чинного володаря Кубка Польщі - "Гатти" з міста Здунська Воля.

А далі в рамках міжнародного турніру "Beskidy Futsal Cup 2012" прикарпатці проведуть ще три поєдинки. У стартовій грі 23 серпня "Ураган" зустрінеться з господарем турніру "Рекордом" (бронзовий призер 2011/12) - колишньою командою Павела Будняка. А наступного дня підопічні Сергія Гупаленка вдруге за тиждень зійдуться з "Марвітом".

У завершальний день змагань, 26 серпня, суперником "ураганівців" стане якась команда з іншої групи - "Клірекс" (6-е місце в сезоні 2011/12, фіналіст Кубка Польщі), "Вісла Кракбет" (віце-чемпіон Польщі) або ж добре знайома львівська "Енергія", яка торік перемогла франківців у фіналі "Кубку Бескидів".

На завершення другого збору у Бєльсько Бялій, 30 серпня, перед від'їздом додому "Ураган" проведе ще один контрольний матч - проти краківської "Вісли".

УСІ МАТЧІ "УРАГАНУ" НА ЗБОРАХ У ПОЛЬЩІ:
17.08 (пт) УРАГАН - МАРВІТ (Торунь) 18:30
20.08 (пн) УРАГАН - ГАТТА (Здунська Воля) 18:30
30.08 (чт) УРАГАН - ВІСЛА КРАКБЕТ (Краків) ?18:30

ТУРНІР "BESKIDY FUTSAL CUP 2012"
23.08 (чт) УРАГАН - РЕКОРД (Бєльсько Бяла) 20:00
24.08 (пт) УРАГАН - МАРВІТ (Торунь) 18:00
26.08 (нд) УРАГАН - ???

* вказано київський час початку матчів

P.S. Відзначимо, що у ці дні дві польські команди "Рекорд" та "Вісла Кракбет" перебувають в місті Лева, де беруть участь у "Кубку Львівщини 2012". Зокрема, вчора екс-"ураганівець" Едуард Кулик відзначився дублем за "Віслу", у складі якої він наразі перебуває на перегляді.

Олег ЛАНЯК, прес-служба НФК "Ураган".
Просмотров: 625 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz