Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Апрель » 26 » На Круглому столі обговорили проблеми українського футзалу
10:32
На Круглому столі обговорили проблеми українського футзалу
Сьогодні, 25 квітня, у Домі Футболу відбувся Круглий стіл за участі представників ФФУ, АМФУ, Екстра-ліги та президентів клубів Екстра-ліги та першої ліги.

 

 

Першочерговим завданням Круглого столу був розгляд формату проведення наступного чемпіонату України серед команд у найсильнішому дивізіоні Екстра-ліга.

 

Засідання розпочав Перший віце-президент Федерації футболу України Олександр Бандурко і віце-президент ФФУ Анатолій Біденко. Також виступив Президент АМФУ Генадій Лисенчук і Екстра-ліги Степан Мельничук. Дали висловитись також президентам усіх клубів. Особливо цікавою була думка клубів першої ліги, які й планують поповнити Екстра-лігу.

 

Степан Мельничук відзначив, що для залучення нових команд Екстра-ліга розглядає можливість різного формату проведення чемпіонату та зменшення вступних внесків на наступний сезон. Такий підхід щодо формування принципів проведення наступного сезону зацікавив команди першої ліги. Зокрема представник хмельницького «Спортлідера+» Артем Глас заявив, що його команда готова до участі у Екстра-лізі і вони вже шукають підсилення для здійснення цього задуму. Позитивно відгукнулись й інші представники команд. Головний тренер сумського СумДУ відзначив, що внесок команд на наступний сезон потрібно розділити на кілька етапів відповідно до проведення чемпіонату.

 

Також зацікавились ідеєю поповнити ряди Екстра-ліги президент «Київ-НПУ» Андрій Голякевич, представник «Імпульса» із Шостки Сергій Хімченко та перезидент донецького «ДЮСШ-5» Микола Хаймурзін.

 

Була створена Робоча група, яка мала б зайнятись основними проблемами із підготовки до наступного сезону. Керівниками Робочої групи призначені президенти АМФУ і АФКУ «Екстра-ліга» Генадій Лисенчук і Степан Мельничук. У Робочу групу увійшли представником комітету професійного футболу ФФУ Віктор Дердо, спортивний директор Екстра-ліги Валентин Вакула, директор з правових питань Володимир Гримайло, технічний директор АМФУ Віталій Олійник, президенти «Урагану» Олександр Бубен, «Київ-НПУ» - Андрій Голякевич, «ДЮСШ-5» - Микола Хаймурзін.

ИСТОЧНИК: http://extra-liga.org.ua/extra-ligue/794-1

Просмотров: 600 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz