Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Февраль » 16 » «Моноліт» - «Тайм»: холодний харківський душ
02:40
«Моноліт» - «Тайм»: холодний харківський душ
Не встигли затертись в пам’яті спогади від тріумфальної домашньої перемоги «Тайму» над донецьким «Шахтарем», як «червоно-чорні» знову змушують своїх уболівальників пережити емоційні хвилювання. На жаль, у 18-му турі ці переживання не від захоплення грою своєї команди. У Харкові в грі із «Монолітом», уникнути поразки «таймівцям» вдалося лише завдяки п’ятому польовому гравцеві.

Гра була багатою на гольові моменти. Не бракувало їх, як поблизу воріт господарів, так і поблизу воріт гостей. Перше взяття воріт здійснив Ільдар Макаєв. «Таймівець» після прострілу Білоуса «зрізав» у власні ворота – 1:0. Ефектною і, що головне, ефективною була відповідь галичан на 12-й хвилині: триходівка Легчанов-Якунін-Кондратюк завершилася голом. На 25-й хвилині Шешенєв знову вивів господарів уперед – 2:1.

На 33-й хвилині в пасиві «Моноліта» був зафіксований шостий командний фол. Десятиметровий взявся пробивати Легчанов, але його удар воротар харків’ян перевів на кутовий. Аби загасити пожежу Станіслав Гончаренко випустив п’ятого польового гравця. Гра в більшості «Тайму» вдалася. Влучні удари Овсяннікова та Легчанова допомогли «червоно-чорним» уникнути очкових втрат – 2:3.

ИСТОЧНИК: http://fctime.lviv.ua/content/view/430/2/

Просмотров: 730 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz