Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Сентябрь » 12 » Мирне західне дербі
21:42
Мирне західне дербі

Бойовою нічиєю (2:2) завершилася центральна гра другого туру чемпіонату України з футзалу. Місто Лева приймало західне дербі - "Енергія" - "Ураган". Вирвати нічию у цьому цікавому поєдинку львів’янам вдалося лише наприкінці зустрічі. Звітна гра нагадала попередню зустріч цих команд у Львові, коли львів’яни, поступаючись по ходу зустрічі з рахунком 0:2, зуміла зрівняти рахунок.

Гру «Енергії» з івано-франківським «Ураганом» можна сміливо поділити на два різні тайми. У першій половині матчу грав «Ураган», у другій – «Енергія». Перемогти могла як і одна, так і інша команди, однак нічийний підсумок матчу вважатимемо справедливим.

Глянувши на статистику поєдинків між цими командами саме у Львові, одразу кидається у вічі, що команда Сергія Гупаленка жодного разу не перемагала «зелено-білих». Не перемогла і цього разу…

Утім, на старті поєдинку «Ураган» «повіяв» впевнено. Чи не перша атака гостей у матчі завершилася голом. Результативним ударом відзначився Мансуров. Переглянувши перший тайм, можна припустити, що від такого «удару» «енергетики» отямлювалися довго. Зробили вони це вже у другій половині матчу, коли заграли зовсім по-іншому. А до перерви небезпечних моментів біля воріт Олега Їжаковсього відверто бракувало… Натомість «Ураган» кілька разів міг подвоїти свою перевагу, однак найчастіше проти цього був кіпер «Енергії» Володимир Кардаш. У деяких епізодах він по-справжньому рятував свою команду від неминучого взяття воріт.

Після перерви колектив Миколи Сича заграв агресивніше, команда пішла в атаку і небезпечні моменти біля воріт Їжаковського не забарилися. Варто пригадати момент, коли після сейву кіпера гостей м’яч у ворота добивав Струк. Степан тричі (!) розстрілював кіпера «Урагана», однак Їжаковський стільки ж разів демонстрував дива реакції, парирувавши удари. Здавалося, «енергетики», перехопиши інціативу, от-от заб’ють свій перший гол у чемпіонаті, однак це знову зробив «Ураган». Кулик після чудової передачі Пилипіва переграв Кардаша. Утім, через кілька хвилин нефарт львів’ян нарешті закінчився. Перший гол «Енергії» у новому чемпіонаті забив Задорожний.Сергій прицільно пробив зльоту після розіграшу кутового. Коли до сирени залишалося дві з половиною хвилини, «Енергія» зрівняла рахунок. Гра із п’ятим польовим гравцем дала свій результат моментально. На добиванні у штрафному майданчику гостей найспритнішим виявився Іван Ільницький. Більше команди не забивали…

«Енергія» (Львів) – «Ураган» (Івано-Франківськ) -2:2 (0:1)

«Енергія:» Кардаш, Рогачов, Струк, Задорожний, Федюк – Ільницький, Романов, Іванов, Петрушин
«Ураган:» Їжаковський, Цвєлих, Павлюк, Валенко, Паршиков, - Пилипів, Кулик, Мансуров, Сімка (Кіндратів)

Голи: Задорожний, 33, Ільницький, 38, - Мансуров, 2, Кулик, 31
Попередження: Цвелих, 20, Валенко, 23, Павлюк, 37 - Рогачов, 22, Задорожний, 25, Романов,

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/Pages/News.aspx?newsId=1069
Просмотров: 833 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz