Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Март » 16 » Микола Сохорук : Інтерв’ю з капітаном
12:40
Микола Сохорук : Інтерв’ю з капітаном

- Програшна серія команди «Спортлідер+» у всеукраїнських змаганнях досягла п’ятьох матчів поспіль. Як ви як капітан намагаєтесь мобілізувати команду, щоб вона досягла позитивного результату?

- Ми багато спілкуємося на цю тему. Будемо ще більше працювати, адже ми – команда з малим досвідом. Сподіваюся, що в подальшому нам доля посміхнеться завдяки нашій праці та нашій згуртованості, і ми неодмінно досягнемо найвищих результатів.

- В чемпіонаті міста ви виступали в команді «Динамо-УМВС». На вашу думку, рівень ФК «Спортлідер+» істотно відрізняється серед інших клубів в цих змаганнях?

- На перший погляд видно навіть неозброєним оком, що команда «Спортлідер+» істотно відрізняється серед інших команд. В неї власний стиль гри, хороший ігровий малюнок, мобільність, швидкість. Я вважаю, що вона є найсильнішою, але стати чемпіонами трішки не пощастило, адже є команда «Конфермат», в якій виступає багато досвідчених гравців.

- Після поразки в матчі з «Ресурсом» не полишаєте надій вийти у чвертьфінал Кубку України?

- Звичайно ні. «Ресурс» – це наше завдання №1, і ми будемо робити все для того, щоб вийти в наступний етап, і потішити наших вболівальників, адже тоді буде велика ймовірність того, що в наше місто приїде команда Екстра-ліги. Дуже хочеться спробувати свої сили з командами вищого ґатунку.

- Чого очікувати вболівальникам в домашній грі проти «Візажу»?

- Ми однозначно будемо налаштовуватися лише на перемогу. Хочемо ще раз довести, що ми – команда, згуртований колектив, і дуже сильно хочемо закінчити серію поразок, яка нас спіткала. Прагнемо перемогти, і піднятися в турнірній таблиці.

- Наостанок, ваші побажання спортивній громадськості, вболівальникам команди…

- Вболівальникам – не втрачати віри в нас, приходити і підтримувати нашу команду. Дуже приємно, коли тебе підтримують, особливо на виїзних матчах (відчуваєш себе як вдома!), і виростають крила, хочеться бігти вперед і забивати, адже наша команда – це №1! Назва команди – «Спортлідер+» говорить про те, що ми повинні не стояти на місці і нести на власних плечах цю ношу.

ИСТОЧНИК: http://sportlider.km.ua/2299.html

Просмотров: 558 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz