Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Октябрь » 20 » Микола Сич: «Таку паузу тренуваннями не заповниш»
13:30
Микола Сич: «Таку паузу тренуваннями не заповниш»
Головний тренер «Енергії» Микола Сич розповів про завдання своєї команди на «Кубку Галичини», який розпочнеться у четвер, 21 жовтня.

-Зараз у чемпіонаті велика пауза і цей турнір зараз для нас є дуже доречним, - каже Микола Анатолійович. - А враховуючи велику паузу, то тренуваннями важкувато її заповнити. Плюс до всього хочемо розглянути на цьому турнірі різні варіанти ведення гри. У стрій "Енергії” після травми повернувся Сергій Шевченко, для якого цей турнір є дуже важливим в плані обкатки. Тому ми і паузу заповнимо, і ігрові кондиції гравців подивимося. Загалом, усім дамо шанс себе проявити. А щодо завдань на цей турнір, то, звичайно, хочемо перемогти на ньому. Думаю, таке завдання поставлене перед кожною командою. Навіщо ж тоді їхати на турнір і не ставити завдання перемогти на ньому? Мені дивно чому у цьому турнірі беруть участь лише чотири команди. Якщо було б більше команд, було б цікавіше. На «Кубку Галичини» кожна команда награватиме свій склад. Наприклад «Ураган», мабуть, пустить в бій своїх бразильців.

-У першому матчі «Енергія» зіграє з чеською «Балтікфлорою». Що можете сказати про цю команду?
-Знаю, що це срібний призер чемпіонату Чехії. А детальної інформації у мене про цю команду немає. Відеозаписи її матчів ми не переглядали. Утім, думаю, що рівень у неї хороший.

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/News.aspx?newsId=1667
Просмотров: 824 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz