Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Август » 31 » Микола Сич: "Передсезонну програму виконано!"
11:53
Микола Сич: "Передсезонну програму виконано!"
Головний тренер львівської «Енергії» Микола Сич за тиждень до старту нового футзального чемпіонату розповів про "Кубок Донбасу", а також про готовність "Енергії" до сезону.

-Миколо Анатолійовичу, згадаймо нещодавній "Кубок Донбасу". Як оціните виступ своєї команди та організацію турніру? ("Енергія" програла у фіналі грузинській "Іберії-Стар" у серії післяматчевих пенальті - 3:4 – Авт.)
-Організація змагань була на високому рівні. Нам сподобалося все. Навіть те, як нас зустрічали (сміється…). Утім, кваліфікація арбітрів бажає бути кращою. Думаю, у цьому зі мною погодиться не один тренер. Щодо виступу «Енергії» на турнірі, то я ним задоволений. Хоча фінальна гра показала, що ми не вміємо пробивати пенальті. Можливо, і мій недолік в тому, що ми не працювали над 6-ти метровими ударами перед фінальною грою. Треба було нам вигравати в основний час. Скажу, що у грузинів хороший воротар (Томі – Авт.). Та й наш страж воріт Кардаш провів також дуже класний матч, як і в цілому увесь турнір.

-Чи побачили прогрес "Енергії" на "Кубку Донбасу"?
-Звичайно. Ми зробили кілька кроків вперед. У Львові ми не були схожими самі на себе. Поступилися "Іберії-Стар", жахливо зіграли проти "Лємберга". А в Луганську ми додавали від матчу до матчу.

-В чому саме зробили кілька кроків вперед?
-В організація гри. Можна тут порівняти наші два матчі проти грузинського чемпіона. У другій грі ми виглядали уже так, як у першому поєдинку. Вважаю, це були два зовсім різні матчі. Загалом, ми рухаємось вперед і стараємось на початок сезону вийти на пік своєї форми.

-В одному із своїх попередніх інтерв’ю Ви сказали, що готувати команду до сезону буде легше. Це відчули?
-Не зовсім, адже турнір у Львові показав, що у нас багато проблем. Зокрема, у всіх ланках. Утім, ми краще уже виступили у Луганську і це трохи тішить. До старту сезону підходимо у бойовій готовності.

-У період міжсезоння тренерський штаб "Енергії" уважно слідкував за старим-новим гравцем команди Олександром Бондарем, який став єдиним придбанням «Енергії» у міжсезоння. Які враження залишила гра Олександра у товариських турнірах?
-Бондар зарекомендував себе з хорошої сторони. Своєю грою він довів, що стукається до основного складу команди. Можливо, він і буде гравцем основи. На даний момент у мене в обоймі 9 виконавців. Ще є Сергій Шевченко, який відновлюється від травми. Місце в основі нікому не можу гарантувати.

-Миколо Анатолійовичу, як в цілому охарактеризуєте підготовку «Енергії» до сезону. Усе заплановане вдалося виконати?
-В принципі, так. Наша передсезонна програма була виконана. Утім, на останньому турнірі у Луганську у нашому складі не було Андрія Пітулі та Михайла Романова. Звичайно, інтереси збірної на першому місці, однак хочеться, щоб вся команда була під рукою. (Пітуля та Романов захищають кольори студентської збірної України на чемпіонаті світу у Сербії - Авт.)

-На Вашу думку, наступний чемпіонат буде цікавіший, ніж попередній?
-Вважаю, що кожен чемпіонат цікавий по-своєму . Коли є система плей-оф, то кожній команді дається шанс. Зокрема, восьма команда має шанс потрапити у четвірку. У минулому чемпіонаті «Тайм» скоро пішов у відрив. Згодом і «Шахтар» уже не міг з ним конкурувати. Думаю, таких ям у турнірній таблиці цього сезону не буде.

-На Вашу думку, система плей-оф дозволяє грати у деяких матчах не на повну потужність?
-Ні. Щодо "Енергії", то ми будемо старатися посісти якнайвище місце у регулярному чемпіонаті, адже потім матимемо певні бонуси у матчах плей-оф. А прохідних поєдинків у чемпіонаті, думаю, не буде.

Розмовляв Богдан Пастернак

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/News.aspx?newsId=1591
Просмотров: 660 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz