Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Январь » 27 » Михайло ДАНЬКІВ: "НАЙШВИДШЕ ДО СКЛАДУ ПОВЕРНУТЬСЯ ШОТУРМА І СІМКА"
17:04
Михайло ДАНЬКІВ: "НАЙШВИДШЕ ДО СКЛАДУ ПОВЕРНУТЬСЯ ШОТУРМА І СІМКА"
Прикрі травми і надалі продовжують переслідувати гравців "Урагану". Нещодавня гра з "Локомотивом" стала фатальною для Микити Тменова. Після швидкого обстеження одразу після матчу стало відомо, що у футзаліста, на щастя, перелому немає.

Однак автор першого забитого м'яча у цьому поєдинку надовго залишився поза грою, поповнивши і без того переповнений лазарет івано-франківців. Як повідомив лікар команди Михайло Даньків, київські фахівці після проведеного обстеження діагностували у Микити розрив медіальної колатеральної зв'язки лівого коліна.

"Тменову потрібно робити операцію та ставити імплантат. Після цього гравець повинен перебувати три тижні у спеціальній лангеті, а вже за два з половиною місяці зможе приступити до тренувань. Принаймні про це запевняють нас столичні хірурги-травматологи. На разі Микита проходить додаткові обстеження", - розповів Михайло Даньків.



- Яка ситуація з двома Романами - Кордобою та Кіндратівим, які наприкінці року зазанли переломів. Чи є надія на їх швидке одужання?
- 5 січня Роман Кордоба переніс складну операцію і до кінця сезону він точно не відновиться. До операції Роману поставили діагноз - закритий перелом зовнішньої кістки лівого гомілково-ступневого суглобу із розривом міжгомілкового синдесмозу. Йому вкрутили 7 гвинтів, тому самі розумієте, що поки їх не витягнуть - він не зможе ходити самостійно. Через два місяці після операції, тобто на початку березня, він лише почне ставати на ногу і отримувати невеликі навантаження під пильним наглядом фахівців. Але цей процес довготривалий, тому до кінця сезону він точно не вийде на майданчик. Єдине тішить, адже після консультації у Львові, де оперувався Роман, лікарі запевнили, що заживлення проходить добре.

У Романа Кіндратіва перелом основи п'ятої плеснової кістки. Ми зробили повторний аналіз - травмоване місце ще не заросло. Тому зараз Роман проходить вітамінізацію - ми слідкуємо за тим, щоби гравець приймав всі потрібні медикаменти, аби кістки швидше зросталися. Потрібно ще два тижні на реабілітацію, а через 3-4 тижні можна буде давати легенькі навантаження і потрохи працювати з м'ячем. Треба підходити до тренувань дуже обережно, щоб повторно не пошкодити цю кістку.



- Чи можете щось втішне сказати про стан Біро Жаде і Ділву. Чи є хоч найменші надії, що вони приєднаються до команди наприкінці сезону?
- Надія, звичайно, є. Стосовно Біро Жаде, який повернувся з Бразилії і перебуває тут під нашим наглядом, можу сказати, що він проходить реабілітацію. Робимо розробку, спілкуємося з бразильськими фахівцями - одним словом, робимо усе для того, щоби Біро швидше почав тренуватися. Треба діяти особливо безпечно, щоб не було повторних травм. Маємо надію, що він вилікується якомога швидше, але все в руках Божих! У Ділву схожа травма, і після проведеної операції він проходить реабілітацію у Бразилії, куди він повернувся зі своєю сім'єю.



- Що можете сказати про відновлення Андрія Сімки та Петра Шотурми?
- Вони розпочали займатися за індивідуальною програмою. Петро вже приступив до роботи в основному складі, а Сімка приєднається з понеділка. Минулого тижня Андрій потрапив до лікарні із діагнозом - гнійна ангіна, але зараз він вже йде на поправку і, думаю, з початку тижня також приєднається до команди.

Хочу сказати, що наша команда за будь-яких прикрих обставин не падає духом і не здається. Жодних думок про те, щоб боятися вийти на майданчик, бо може бути ймовірність травми, такого немає. Хлопці виходять і борються до кінця. А саме таку самовіддачу ви могли побачити у нещодавньому матчі з "Локомотивом". Тому з Божою допомогою ми подолаємо цей складний етап, і все буде добре.

Розмовляла Олена ЯРЕМЧУК, прес-служба НФК "Ураган".

Просмотров: 528 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz