Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Март » 24 » «Меркурій» знову «шпортається» на «Львівхолоді»
20:42
«Меркурій» знову «шпортається» на «Львівхолоді»
В суботу, 23.03.13, у 16 турі першолігової першості України з футзалу чернівецький «Меркурій» приймав «Львівхолод», якому нещодавна також вдома поступився 2:6…

 І знову матч склався для чернівчан невдало. Гості більше володіли м’ячем і, загалом, більше створилиВолодимир Удовичиенко ділиться враженнями від гри з Сергієм Батюком небезпечних моментів біля воріт чернівчан. Але забили якраз, як кажуть, не дуже «трудовий» гол і не тоді, коли він «назрівав». Під завісу першого тайму, коли «меркурівці» володіли ініціативою і робили спробу «дотиснути» суперників і «забити гол у роздягальню», сталося непередбачуване – господарі «обрізались», послідувала стрімка контратака, Володимир Удовиченко (який не раз рятував свою команду) дещо необачно залишив ворота і попутно збив на лінії карної зони і свого партнера, м’яч проскочив до Володимира Лаби, який майже з нульового кута «закинув» його у ворота. До перерви залишалось 31,3 сек.

Після відпочинку чернівчани одразу кинулись в атаку і могли забити вже на перших секундах другої половини зустрічі. Перший момент не використали, але швидкий гол все-таки відбувся – на 27-й секунді м’яча у ворота вколотив Сергій Рибак.

Надалі картина гри не дуже змінилась. Львів’яни частіше турбували Удовиченка, який творив дива на останньому рубежі. Проте найяскравіший момент мали якраз підопічні Віктора Мглинця. На 6-й хвилині тайму чернівчани перехопили м’яча і вийшли утрьох (!) на воротаря Ігоря Пунду. Але «перемудрили» – останній пас на Павла Хим’яка виявився зайвим, адже бомбардир до м’яча не дотягнувся і супер нагода вийти вперед була втрачена.

Матч можна буде подивтися в запису на телеканалі «Чернівці» у понеділок, 25.03.13, після вечірнього випуску новин.

Отож, після цієї нічиєї команди зберегли «статус-кво» у турнірній таблиці. «Львівхолод» лідирує, у «Меркурія» на очко менше, але й матч в запасі. І на п’яти вже наступає «Апперкот», з яким чернівчанам належить зіграти в гостях у наступному турі. Ще й без Сергія Янчика, який отримав «зайву» жовту картку…

ИСТОЧНИК: http://sportbuk.com/2013/03/foto-merkurij-znovu-shportajetsya-na-lvivholodi/

Просмотров: 571 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz