Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Ноябрь » 27 » Меркурій» забив «Лембергу» за 1,4 сек. (!) до закінчення матчу і пройшов до 1/8 фіналу Кубку України
02:58
Меркурій» забив «Лембергу» за 1,4 сек. (!) до закінчення матчу і пройшов до 1/8 фіналу Кубку України

В 1/16 фіналу Кубку України з футзалу чернівецький «Меркурій» 26.11.11 вдома у важкій боротьбі здолав львівський «Лемберг».

Гості підтвердили «статус» незручного суперника для чернівчан. Нагадаємо, у стартовому матчі першолігової першості України, нагадаємо, «Лемберг» зрівняв рахунок у Чернівцях за 1,4 сек. (!) до фінального свистка. Цього разу фортуна «повернула борг» чернівецькій команді.

Ініціативою переважно володіли господарі майданчика. Але гості контратакували теж дуже гостро і декілька разів були близькими до взяття воріт. Хоча небезпечні моменти, звісно, частіше виникали саме біля воріт «Лемберга». Львів’яни протрималися аж до 35 хв., коли Сергій Рибак прорвався до чужої воротарської зони і віддав пас в центр Андрію Чернієнкові, якому залишалося лише переправити м’яча у порожні ворота. За хвилину Юрій Хавер бив головою по воротах «Меркурія» буквально з метра, але блискучу реакцію продемонстрував Олег Іжаковський. Пропустивши, гості регулярно випускали замість воротаря п’ятого польового гравця і, слід віддати їм належне, доволі вдало «розігрували зайвого». За 35 сек. до завершення зустрічі Володимир Іляш з «вбивчої» позиції не влучив у ворота. Через 25 сек. Іжаковський ще раз врятував свої ворота після «розстрілу» впритул тим же Хавером. Чернівчани, у свою чергу, декілька разів перехоплювали м’яча, але не влучали у порожні ворота. Покарати гостей вдалося аж на останніх секундах – коли Сергій Рибак забив другий гол, на табло світилися цифри 1,4. Тобто «Меркурій» забив рівно за стільки ж до фінального свистка, як і «Лемберг» чернівчанам у нещодавньому матчі першості України.

Перед початком звітного поєдинку президент ФК «Меркурій» Сергій Гринюк і почесний президент клубу Іван Боднар привітали з днем народження віце-президента і начальника команди анатолія Альфовича Москальова. Після матчу Анатолій Альфович жартома зазначив, мовляв, добре, що команда не встигла подарувати краватку (з анекдоту). Подарунок виявився подвійним – і оригінальний презент від колективу, і важлива перемога, яка вперше вивела «Меркурій» до другого раунду Кубку України.

«Меркурій» (Чернівці) – «Лемберг» (Львів) – 2:0 (Андрій Чернієнко, 35, Сергій Рибак, 40)

ИСТОЧНИК: http://sportbuk.com/2011/11/futzal-merkurij-zabyv-lemberhu-za-14-sek-do-zakinchennya-matchu-i-projshov-do-18-finalu-kubku-ukrajiny/

Просмотров: 533 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz