Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Ноябрь » 11 » Меркурій – МФК Одеса -4:1
08:50
Меркурій – МФК Одеса -4:1
Меркурій – МФК Одеса -4:1
Арбітри : Володимир Маслов (Біла Церков) , Сергій Конюхов (Житомир)
Третій арбітр: Василь Фурман
Арбітр-хронометрист:   Олександр Шлюсар
ГОЛИ: Делєжа(23, 27-6м) Шерстньов (32). Купчанко (35) – Тонков (37)
Меркурій:  Купчанко - Куляк  Писько Рибак  Ткачук  Шерстньов   Янчик   Дележа  Багряк  Хлюбко Тренер Віктор Мглинець
МФК «Одеса» Цибенко – Дерик, Швидкий, Пюро, Златов. Опарівський, Тонков, Корецький, Копко. Тренер: Роман Смірнов
Попередження : Дерик (23)

На правах господарів чернівчани почали більш жваво. Довгий розіграш на першій хвилині закінчився ударом Сергія Янчика з далекої відстані, невдовзі після якого гостям вдалося перевести гру на кутовий. Одесити відповіли аналогічно: удар Андрія Копка майже з кута майданчика також закінчився призначенням кутового.
Згодом в одній з атак "Одеси” ледве не пройшов гострий розрізаючий пас Олександра Дерика на Максима Швидкого на підступах до штрафного майданчика господарів.
У наступні декілька хвилин одеситам вдавалося стримувати атаки "Меркурія” лише за рахунок фолів. На 8-й хв. матчу гостям відверто пощастило, коли м’яч після удару Олександра Дележі влучив у перекладину.
У відповідь одесити провели три атаки поспіль, втім, жодна з них не представляла небезпеки.
На 9-й хв. гри після невпевнених дій гостей в обороні, м’яч перехопив Віталій Ткачук, але його удар з меж штрафного майданчика дивом пройшов повз ворота.
На наступні декілька хвилин ініціативою заволоділи гості. Проте "Меркурій” злагоджено відіграв у захисті, а в одній з контратак відповів ударом Віталія Багряка, який пройшов у кількох сантиметрах поруч зі штангою.
Протягом наступних хвилин гра пішла на зустрічних курсах: суперники обмінювалися атаками, але удари по воротах не були загрозливими.
Спочатку загострили ситуацію гості. На підступах до штрафного Дмитро Корецький вдало прийняв передачу, обіграв Сергія Янчика та завдав удару по воротах. Чернівчани відповіли випадом Олександра Хлюбка. Гравець "Меркурія” зіграв у стінку з Ярославом Письком, на шляху до воріт пройшов двох гравців суперника та завдав удару. Голкіпер "Одеси” і цього разу впорався.
На останній хвилині тайму після "обрізки” Дележі на ворота чернівчан виходили двоє одеситів. Контратаку гостей зірвав Багряк, наздогнавши Олександра Опарівського та вдало зігравши у відборі.
Перший тайм так і закінчився з незвичним для футзалу рахунком 0:0.
Основні події матчу розгорнулися у другій 20-хвилинці.
Більш активно почали гості, і вже на 1-й хв. небезпечного удару завдавав Віктор Пюро.
Втім, на 23-й хв. Дележа обікрав капітана гостей поблизу центрального кола та мав нагоду вийти сам-на-сам. На підступах до штрафного майданчика у Олександра Дерика не залишалося інших варіантів, як зупинити Дележу ціною жовтої картки. Сам постраждалий надпотужним ударом відправив кулястого з відскоком від штанги у сітку воріт суперника – 1:0.
Одесити кинулися відіграватися. Після порушення правил Ярославом Письком ударом-прострілом зі штрафного воротам "Меркурія” загрожував Сергій Златов. Гостям на декілька хвилин вдалося притиснути чернівчан до власних воріт.
Після однієї з атак господарів воротам одеситів загрожував Писько. Атака чернівчан невдовзі продовжилася після кутового. Гравці "Меркурія” розіграли домашню заготовку, після якої на вістрі атаки опинився все той же Писько. Обігравши Цибенка, Ярослав був готовий завдати удару по порожнім воротам, але саме в цю мить його й зачепив голкіпер "Одеси”.
Вирок з пенальті бездоганно виконав Дележа – 2:0.
В середині тайму одесити взяли тайм-аут, після чого у складі команди гостей на майданчику з’явилося 5 польових гравців. Втім, у чисельній більшості гостям так і не вдалося завдати жодного удару по воротах "Меркурія”. Натомість помилкою Олександра Дерика вдало скористався Вадим Шерстньов, відправивши м’яч з власної половини поля у порожні ворота "Одеси” – 3:0.
Гості продовжували вперто "гнути свою лінію”, намагаючись розіграти "зайвого”. Втім, їхнім діям відверто бракувало злагодженості та гостроти. Лише в одному з епізодів воротам "Меркурія” з безпосередньої близькості загрожував Віктор Пюро, але вдало на виході зіграв Денис Купчанко.
А вже за півхвилини Купчанко перехопив простріл того ж Пюро і влучним ударом спрямував круглястого у порожні ворота гостей – 4:0.
За 4 хв. до закінчення гри гості отримали право на удар з лінії штрафного майданчика "Меркурія”. Пас Дерека на Пюро закінчився потужним ударом останнього, після якого м’яч влучив в обличчя Купчанка. Денис досить швидко оговтався після такого нокдауну і повернувся в рамку воріт.
Одеситам все ж вдалося організувати гол престижу. На 37-й хв. на простріл Пюро відгукнувся Олександр Тонков, встановивши остаточний рахунок матчу – 4:1.
Віталій Ружецький
www.fcmercury.com.ua
Просмотров: 660 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz