Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Апрель » 20 » "МЕРКУРІЙ" (Чернівці) - "УРАГАН-2" (Івано-Франківськ) - 2:2 (1:1)
21:12
"МЕРКУРІЙ" (Чернівці) - "УРАГАН-2" (Івано-Франківськ) - 2:2 (1:1)
Дублери івано-франківського "Урагану" так само, як і основна команда, сьогодні зіграли внічию. У гостях підопічні Івана Скіцка відібрали очки у лідера західної зони першої ліги чернівецького "Меркурія" - 2:2. Відзначимо, що цього сезону буковинці здобули дві "сухі" перемоги - вдома 6:0 і на виїзді 2:0.

У звітній грі "ураганівцям" вдалося забити швидкий гол, коли вже на стартовій хвилині у воротах господарів розписався кращий бомбардир прикарпатців Орест Боргун. Втім вже незабаром Сергій Янчик відновив паритет - сталося це на 14-й хвилині. За нічийного рахунку обидві команди пішли на перерву.

У другому таймі глядачі побачили ще два забиті м'ячі, причому суперники обмінялися голами впродовж лише однієї хвилини. Спочатку буковинець Сергій Янчик оформив дубль, однак буквально за лічені секунди Юліан Горбатий рахунок зрівняв - 2:2. Наприкінці матчу шанси вирвати перемогу були як у господарів, так і гостей, але відзначитись більше нікому не пощастило.

МЕРКУРІЙ - УРАГАН - 2:2 (1:1)
Голи: Янчик (14, 32) - Боргун (1), Горбатий (33).
Попередження: Рибак (14) - Боргун (14), Скоров (35).

Івано-франківці продовжили свою безпрограшну серію, здобувши 10 очок в останніх чотирьох матчах. У турнірній таблиці "Ураган" залишився на п'ятому місці. Свій дебютний сезон у першій лізі підопічні Івана Скіцка завершать вдома - 1 травня матчем проти "Львівхолода".

Олег ЛАНЯК, прес-служба НФК "Ураган".
Просмотров: 461 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz