Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Ноябрь » 5 » Меркурій (Чернівці) – Спортлідер (Хмельницький) – 4:2
01:19
Меркурій (Чернівці) – Спортлідер (Хмельницький) – 4:2

У 3 турі першолігової першості України з футзалу чернівецький «Меркурій» 5.11.11 вирвав домашню перемогу над «Спортлідером+» (Хмельницький) на останніх хвилинах.

 

Чернівчани, як і очікувалось, з перших хвилин захопили ініціативу. Але забити ніяк не вдавалося. Лише за 1 хв. 40 сек. до завершення першого тайму «розпечатати» ворота гостей вдалося Павлу Химяку. Здавалося, далі справа має піти «веселіше». Але розвинути перевагу в рахунку «меркурівцям» не вдавалося. Більше того, на 27 хв. Сергій Янчик, маючи в пасиві «гірчичника», не стримався і після того, як суддя залишив без уваги порушення проти нього, наздогнав і збив гравця «Спортлідера+». Звісно, за це він отримав другу жовту картку, яка автоматично перетворилася на червону. Плюс гості отримали можливість 2 хв. грати у більшості. Але дуже швидко вони цю більшість реалізували – відзначився Вадим Стасюк. Господарям довелося, як кажуть, починати все спочатку. Справу дещооблегшило те, що хмельничани швидко набрали 5 фолів, тож після наступних вже пробивалися дабл-пенальті. За 7 хв. 24 сек. до завершення зустрічі гості заробили шостий фол. Дабл-пенальті реалізував Андрій Ткачук – ударом у праву «дев’ятку». Але радіти було зарано. Через півтори хвилини Олексій Колесников, скориставшись не дуже вдалими діями «меркурівців», знову зрівняв рахунок. І все-таки підопічні Віктора Мглинця вирвали на останніх хвилинах перемогу. Спершу той же Андрій Ткачук, вміло звільнившись від опіки, на 37 хв. втретє вивів «Меркурій» вперед. А через хвилину «з хвостиком» Віталій Гончар прорвався до чужих воріт і поставив переможну крапку.

Тепер «Меркурій» очолив турніру таблицю.

Меркурій (Чернівці) – Спортлідер (Хмельницький) – 4:2

1:0 Павло Химяк (19), 1:1 Вадим Стасюк (27), 2:1 Андрій Ткачук (33), 2:2 Олексій Колесников (35), 3:2 Андрій Ткачук (37), 4:2 Віталій Гончар (39)

Попередження: Сергій Янчик (13), Дмитро Михайленко (25), Андрій Матвєєв (30), Артем Глас (32), Микола Сохорук (33). Вилучення: Сергій Янчик (27, друге попередження).

ИСТОЧНИК: http://sportbuk.com/2011/11/futzal-merkurij-oderzhav-infarktnu-domashnyu-peremohu-nad-sportliderom/

Просмотров: 587 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz