Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Январь » 14 » Малечковичі-Ужгород-Трускавець-Львів
00:07
Малечковичі-Ужгород-Трускавець-Львів
Сьогодні львівська "Енергія” починає підготовку до наступної змагальної частини сезону. Три дні підопічні Миколи Сича займатимуться у заміських Малечковичах, а у суботу попрямують до Ужгорода на контрольний поєдинок проти збірної України, яка за тиждень стартує у фінальному раунді чемпіонату Європи.
Після поєдинку у столиці Закарпаття футболісти "Енергії”, незадіяні у національній команді, отримають два вихідних, а у вівторок вирушать на десятиденний навчально-тренувальний збір до Трускавця. З 1 лютого "зелено-білі” на арені реконструйованого Палацу спорту "Галичина” планують розпочати цілеспрямовану підготовку до матчу національного чемпіонату у Єнакієвому.
У січневий трансферний період в команді передбачаються кадрові зміни. Вони цілком можуть мати обопільний характер – не виключається і прихід нових футболістів, і перехід нинішніх гравців "Енергії” до інших клубів.
Починаючи з лютого, керівництво клубу планує зробити платним вхід на домашні матчі "Енергії”. Ціни на квитки визначаються, але точно можна твердити, що вони будуть доступними, бо крок повязаний не з метою "зелено-білих” заробити, а з побажанням керівництва Палацу спорту "Галичина”. Воно прагне впорядкувати організацію роботи з уболівальниками і зробити так, щоб вони приходили на матч завчасно і спокійно займали відведені для перегляду місця.

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/Pages/News.aspx?newsId=1296
Просмотров: 892 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz