Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Май » 19 » Максим ПАВЛЮК: "УРАГАН" - ЦЕ "ДОМАШНЯ" КОМАНДА
10:29
Максим ПАВЛЮК: "УРАГАН" - ЦЕ "ДОМАШНЯ" КОМАНДА
Как не крути, тут напрошується висновок, що вдома ми і справді граємо краще, ніж на виїзді. Тож "Ураган" можна сміливо назвати домашньою командою.


- Як вважаєш, що потрібно "Урагану" в майбутньому для того, щоби нарешті завоювати один з комплектів нагород, чого від клубу чекають вже не один сезон?
- Мабуть, найперше, треба підсилення хоча б декількома гравцями. По-друге, обов'язково потрібно брати "свої" очки, адже з конкурентами ми вже більш-менш навчилися грати. Плюс стабільності у результатах - у матчах, де очки втрачати не можна і потрібно давати результат. Цього сезону, вважаю, нам трохи не пощастило, що потрапити на п'єдестал.

- Схема нинішнього чемпіонату, точніше, ситуація довкола учасників другого етапу, вийшла, напевне, однією з найскандальніших в історії…
- Погоджуюсь. До речі, якщо б у шістці грав ТВД, то ми би мали ще три додаткові очки, адже обіграли їх на виїзді. А так, нам доведеться зіграти вже з "Єнакієвцем", якому ми за рівної гри, на жаль, програли в гостях. Якщо чесно, то такого бардаку, як в нинішньому чемпіонаті, і справді у історії українського міні-футболу ще не було.

- Якою ти, як гравець, бачиш оптимальну формулу проведення вищолігового чемпіонату України?
- Гадаю, це 12 команд-учасниць, які би зіграли між собою у чотири кола. Це - оптимальний варіант. Але в жодному разі матчі не повинні бути спареними. Тоді б не було жодних непорозумінь. А загалом переможця та призерів добре було би визначити у серії плей-офф, скажімо до двох чи трьох перемог. Однозначно, це би сподобалось вболівальникам.


- На завершення розмови, традиційно, твої побажання вболівальникам "Урагану"...
- Хочу сказати, що хто б і щось би там не писав в інтернеті, наші справжні вболівальники - це фанати з великої літери. Тому потрібно побажати їм терпіння та розуміння. Цього сезону ми їх, звісна річ, підвели - завдання на сезон не виконали. Тож у завершальних матчах нам треба хоча б якось згладити свою провину і не вдарити лицем у багнюку. Хоча четверте місце - все ж таки, крок вперед, адже для "Урагану" - це найкраще місце в історії клубу. Тим паче, що в багатьох гравців по завершенні сезону закінчуються контракти, тому потрібно перемагати у завершальних матчах, не дивлячись на турнірну таблицю.

Розмовляли Олег ЛАНЯК та Андрій МЕНІВ.
Просмотров: 797 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz