Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Ноябрь » 19 » Максим ПАВЛЮК: "КОЖЕН ЗАБИТИЙ М'ЯЧ - ЦЕ МАЛЕНЬКЕ ДИВО"
14:04
Максим ПАВЛЮК: "КОЖЕН ЗАБИТИЙ М'ЯЧ - ЦЕ МАЛЕНЬКЕ ДИВО"
Після суботнього "енергетичного дербі", в якому "Ураган" переграв "Енергію" з рахунком 4:2, кращим гравцем у складі івано-франківців визнали 34-річного Максима Павлюка. Він з'явився на майданчику лише в середині другого тайму, замінивши Павела Будняка, що отримав травму.

Саме Максим асистував Андрію Сімці, коли той забив третій гол у ворота львів'ян, а на 38-й хвилині вже сам Павлюк елегантно проштовхнув м'яча повз голкіпера "зелено-білих". Одразу після матчу досвідчений футзаліст поділився своїми враженнями від гри з "Енергією" з клубною прес-службою.

- Тренер нам завжди каже: "той, хто виходить на заміну, повинен не просто вийти, але й підсилити команду". Тож у грі з "Енергією" я виконав його настанову, - розпочав Максим Павлюк. - Але те, що я став кращим гравцем матчу, чесно кажучи, для мене самого стало несподіванкою, адже не кожен день таке трапляється.

Загалом, грою я цілком задоволеним, ми переграли "Енергію", тому вважаю, що наша перемога є цілком заслуженою. У цьому матчі ми були сильніші у багатьох компонентах, і я радий, що нарешті удача була на боці "Урагану". Тому, як на мене, нічого дивного в нашій перемозі нема.



Коли вдалося забити гол, відчуття були просто неймовірними, емоції просто зашкалювали, це словами й не описати. Як на мене, кожен забитий м'яч - це маленьке диво. Приємно й відавати гольову передачу. Вважаю, що третій гол Сімки був переломним, а мій, четвертий, вже після його пасу став вирішальним.

Втім хочу сказати, що "Енергія" - досить сильний суперник, тому перемога над ними вдвічі приємніша - і для гравців, і для усіх наших вболвальників.

Христина ЧУЛОВСЬКА, Олег ЛАНЯК, прес-служба НФК "Ураган".
Просмотров: 505 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz