Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Август » 19 » Макс: Слово наставника для мене закон
11:28
Макс: Слово наставника для мене закон
Новобранець футзального «Тайму» бразилець Макс врешті добрався до Львова. Його очікували ще 12 липня, але з різних причин  приїзд декілька разів відкладався. Про перші враження від Львова та новий кар’єрний етап у «Таймі» Макса читайте далі.

- У вас велике гарне місто. Уже встиг оглянути центр міста, побував на домашній арені «Тайму», - каже бразилець. - Мені усе подобається. А найголовніше, я потрапив в сильну команду, в якій зібралися дуже майстерні гравці та хороший тренер. Це крок уперед у моїй кар’єрі. Вірю в те, що саме із Львовом у мене буде пов’язано багато гучних перемог. Хотілося б стати чемпіоном України, а потім виграти Кубок УЄФА.

- Як розціниш шанси «Тайму» в розіграші Кубка УЄФА?

- Шанси не погані. «Тайм» хороша команда, їй під силу потрапити у «Фінал чотирьох» уже цього року .

- Макс, відомо лише що ти грав за чеську «Ера Пак» і більше нічого. Розкажи, як складалася твоя кар’єра…

- Із малечку захопився великим футболом. Згодом перейшов у футзал. Погравши п’ять років в чемпіонаті Бразилії, отримав запрошення в чеську «Ера-Пак». Зі своєю командою грав в розіграші Кубка УЄФА, перемагав в чемпіонаті Чехії.

- До зустрічі із «Таймом» в розіграші Кубка УЄФА, що взагалі знав про нашу країну, спорт  (Осінню 2009 року «Ера-Пак» в елітному раунді з рахунком 4:2 програв «Тайму». Один із голів у ворота галичан забив Макс - Авт)?

- У Бразилії ваші футбольні клуби достатньо популярні. Київське «Динамо» та донецький «Шахтар» регулярно виступають в Лізі чемпіонів. Тим паче, що за ці команди грають наші співвітчизники. Бразильські сайти, телеканали регулярно подають інформацію про українські команди. Після ж матчу із «Таймом», почав стежити за українським футзалом, в інтернеті переглядав відео із ігор вашого чемпіонату. В Україні багато хороших команд.

- Як охарактеризуєш себе, як футзаліста?
- Граю там, де тренер скаже. Можу в обороні, а можу і в атаці. Особисто мені більше до вподоби напад. Детальніше ж про це говорити не хочу, самі усе побачите, коли прийде час.

- Бразильські футзалісти славляться вмінням імпровізувати на майданчику, що подекуди може завдати шкоди командним діям. Готовий до жорсткої ігрової дисципліни?

- Ніколи із цим проблем не було. За свою кар’єру працював із не одним наставником, ніхто ніколи на мене не нарікав. Якщо тренер говорить, що потрібно робити на майданчику, ніколи не буду йому перечити, відразу ж чітко виконуватиму його настанову. Слово наставника для мене закон. В кожного із нас своя робота – тренер вибирає тактику, нам же потрібно її реалізувати.  

- Ти прибув до Львова на заключний етап підготовки «Тайму» до сезону. Хоча тебе чекали ще 12 липня. Що сталося?
- Були проблеми із візами. Від мого міста до українського консульства дуже велика відстань. Не відразу вдалося залагодити усі деталі.

- Багато часу тобі потрібно на адаптацію?

- Це не проблема, я в чудовій формі. Тренувався п’ять разів на тиждень. Регулярно грав в маленький футбол.

- За донецький «Шахтар» грали твої співвітчизники. З ними не радився стосовно переїзду до Львова?

- Бразильців із «Шахтаря» я знаю. Доводилося грати із Васурою ще в Бразилії. А потім ми зустрічалися на майданчику в товариському матчі, він грав за «Шахтар», а я за «Ера-Пак». Після цього ми з ним не спілкувалися. В консультації не було потреби. «Тайм» хороша команда, в Україні хороший рівень чемпіонату. Навіть не вагався із рішенням про зміну команди.

- Із інших країн були пропозиції?

- По завершенні сезону агент мені розповів, що мною зацікавилися у Росії, низка команд в Бразилії та львівський «Тайм». Я відразу віддав перевагу «Тайму», інших пропозицій навіть не розглядав. Знаю цю команду по виступах в УЄФА, а це і зумовило мій вибір.

ИСТОЧНИК: http://fctime.lviv.ua/content/view/540/2/

Просмотров: 727 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz